Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Arda Turan Madrid'de David Beckham gibi!

Arda Turan ile Madrid'in en hit restoranlarından biri olan Ramses'te buluştuk. 19 Mayıs resepsiyonundan gelmiş, o yüzden jilet gibi giyinmiş, takım elbise ve kravatla şıklığından ödün vermemiş.
Tam sarılıp öpecekken İspanyol hayranları önüme atlıyor.
Benden hızlı davranıyorlar, 'Durun, bir dakika' dememe fırsat vermeden flaşları tek tek patlatıyorlar. Arda'nın bizim topraklardaki şöhreti buradakinin yanında hafif kalır...
Adam bir David Beckham adeta...
Bense ağzım açık, şaşkınlıkla olup biteni izliyorum; o cool halinden ödün vermeyen tiplerin nasıl da Arda hayranı olduğunu görmeliydiniz.
Gelelim akşam yemeğimizin detaylarına... Arda, İspanya'da çok mutlu, yazılıp çizilene bakmayın siz, "Antrenman dışında gelip giden misafirleri ağırlamak dışında hayatım sakin" diyor.
Hani o manşetler var ya; yalan dolan canlarım, siz birinci ağızdan çıkana bakın. Köpürtülen o hayat tamamen sükunet dolu. Misafirperverliğinden konu açılınca; evi tam bir dostlar kampı. Şehre gelen tüm arkadaşları onda kalıyor; geleni gideni çok anlayacağınız. Çeşme-
Bodrum tatillerini kısa tutacağından bahsediyor.
Ondan havadis alacakken ben İstanbul'da nelerin olup bittiğini anlatıyorum; hangi mekanların açıldığını, kimlerin nerede eğlendiğini... Şehir atlası çıkarıyorum ona adeta...
Geldiğinde kolundan tutup götüreceğim, gezdireceğim tek tek. Unutmadan; Arda, Bayrampaşa Altıntepsi Spor Kulübü'ne büyük destek veriyor.
Babası Adnan Turan takımın başkanıymış, Bayrampaşalı gençleri hayata kazandırmak için kulübün tüm sponsor işleriyle ilgilenen Arda da kulübün büyümesini, gençlerin iş sahibi olmalarını ve futbola olan ilgilerini geliştirmelerini istiyor... 27 yaşında bir gencin bu kadar bilinçli olması nadir karşılaşılan bir durum olsa gerek! "Bayrampaşa candır ve oradaki gençler kardeşimdir" diyor... Vallahi "Helal sana" demek dışında söyleyecek söz bulamıyorum. Belki de başarısının sırrı budur; büyüdüğü mahalleyi, geçtiği yolları, o merdiveni çıkarken gördüğü insanları unutmamak, onlara sahip çıkmak, egolarına yenilmemek... Ülkem topraklarında yaşayan şöhretlerime ders olsun!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA