Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

En havalı, en sükseli olmazsa olmazlar!

Bir de bu yazın olmazsa olmazları var tabii... Hayat o kadar acımasız değil birilerine. Onlar istedikleri zaman İbiza'da, istedikleri zaman Mikonos'ta, Alaçatı'da, Bodrum'da... 'Hayat onlara güzel be dostum' dedirten, bir kaşık suda boğacağınız insan türünün bu yazki vazgeçilmezleri neler olacak sıralıyorum...
1- Flash Tattoos; ciklet ve cipslerden çıkan dövmeler vardır ya, onların parlak ve gümüş olanları. Takılardan ilham alınarak tasarlanan bu dövmelerin origamik şekilli olanları favori. Rihanna'dan Burcu Esmersoy'a birçok ünlünün favorisi olmuş durumda.
2- Oben Budak'ın yeni kitabi 'Büyük'ün kutlamasını yaptık geçtiğimiz günlerde, yazlık kokteyllerimizi yudumlarken satırların arasında kaybolduk. Anladım ki elden bırakamayacağımız yeni bir serüven var 'Büyük'ün içinde... Yazın şezlong kitaplarından biri de o olacak gibi.
3- Guiseppe Zanotti'nin sandaletleri yaz erkeklerinin ayağında olacak. Erkekte parmak arası, sandalet sevmeyen kızlar; kusurumuza bakmayın.
4- Maçakızı erkeğinin vazgeçilmezi American Vintage tişörtler... Ah o tiril tiril halleri bir harika dostum.
5- Cartier klasiği bileklikler boy boy, sıra sıra dizilecek. Love Bracelet ve çivi modeli olmazsa olmaz olacak. Ah be büyükanne, zamanında burmaları dizerdin, kızardık sana...
6- Diz üstü, parlak, renkli deniz şortları giyecek erkeklerimiz için Missoni'nin plaj koleksiyonu bir harika.
7- Erkeğin plaj çantası olmaz mı? Tabii ki olur. Bottega Veneta pek ideal. Artık kızlarımız rahatlayabilir; erkekler de ellerinde çantaları ile takılıyorlar.
8- Italia Independent'ın renkli camlı, fosforlu, Instagram şenlendiren güneş gözlükleri pek havalı; aman eksik etmeyin.
9- Üstü açık kiralık jeepler ile Mikonos ve Alaçatı sahillerinde takılmadınız mı hâlâ? O zaman bu yaz es geçmeyin...
10- Yeni trend; plajların içlerine yerleştirilmiş jakuzide keyif yapmak... Bakınız: Zio Beach. Kızlı erkekli havuz köpürtmecesi, denizden daha eğlenceli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA