Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Telefonunuz denize düşerse...

Bodrum'da teknelere misafirliğe gitme durumu kaçınılmazdır; mutlaka eş-dost ziyareti yapılır. Ya da deniz taksi ile bir koydan diğerine geçilir.

Su üzerinde bir yaşama kim hayır der ki? İşte öyle anlarda deniz kazaları da yaşanabiliyor. Ya telefonun suya düşer ya da çantan kazara elinden kayar gider. Öyle durumlarda çözüm varmış, öğrendik.

iPhone 6'yı suya düşürdük ve Türkbükü'ndeki dalgıçlarından 250 lira karşılığında hizmet alıp telefonumuza kavuştuk. Sonra mı?

Turkcell'i arayıp 'Şimdi ne yapalım?' dediğimizde, telefonu üç gün pirinçte bekletince eskisi gibi çalışacağını öğrendik. Evet, bu tavsiyeyi verdiklerinde şaşırdık! Şu an telefon pirinçte ikinci gününde, bakalım işe yarayacak mı...

Dalgıçlar, günde birkaç kez bu vakalarla uğraşıyormuş. Bir önceki sefer de, bacak protezini suya düşüren bir tatilcinin yardımına koşmuşlar... Aklınıza not edin!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA