Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Olmuş mu, olmamış mı?

Babylon sevenlerin teftiş eder gibi gidip gördüğü Babylon Bomonti, çarşamba gecesi Nil Karaibrahimgil performansıyla test edildi ve geçer not aldı. Olmuş mu, tabii ki de olmuş! Gerçek anlamda bir performans merkezi; eğlencenin uzay üssü burası. Bomonti Bira Fabrikası'nın içinde bulunan Babylon'un yanı sıra Bomontiada adlı bölümde sergi salonları ve restoranlar da bulunacak. Feriköy'ün tarihi dokusunda kendinizi bir Avrupa şehrinin gettosunda hissedeceksiniz. Unutmadan; mekanın dev avlusunda, bahar aylarında birçok etkinlik düzenlenecek.
Pazar gecesi Hayal Kahvesi'nde Güvenç Dağüstün'ün performansı vardı, "Hadi gidelim" dedi bizim oyuncu tayfası. Hemen yola koyulduk. Saat 01.00'e doğru sahneye çıkan Güvenç; opera kökenli, müthiş bir ses. Ama Hayal Kahvesi'nin ruhuna biraz ağır kaçtı ya da benim o gün tadım yoktu. Caz tınılarının ağırlıklı olduğu gecede, Güvenç'i oturmalı düzende bir caz kulüpte dinlemeyi tercih ederdim. Üzülerek söylüyorum; olmamış!
Maçka'daki Küçükçiftlik Park'ta düğün olur mu hiç diye düşünüyordum ama bal gibi de oluyormuş. Festival tadında da 'Evet' deniyormuş. Hem topuklu ayakkabı, smokin zorlunluluğu da yok, oh be! Pucca (Selen Pınar Işık) ile Osman Karagöz'ün düğünü, uçuk paraların harcandığı sosyetik düğünlere ders olsun!
Nişantaşı Reasürans Çarşısı'ndaki Corridor, semtin cool kişileri için tam bir kurtarılmış bölgeydi. Abdi İpekçi Caddesi'nin karma kitlesinden kaçanlar, eğlenmek için buraya sığınırdı. Mekan kapandığında "İşte bu olmadı!" demiştim. Şimdi Corridor, Cento Per Cento'nun olduğu yere taşınıyormuş; hem bar, hem de restoran olarak hizmet verecekmiş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA