Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Burcu Esmersoy ve Siren Ertan'ın ortak noktası!

Puronun seksapalitesine, ilk olarak hakkındaki efsane sayesinde kapıldık. Puro; Küba'da kadınların bacağında sarılırmış mış mış da mış mış... Tıpkı bizim Türk kadınının bacağında hamur açıp yaprak sarması kadar zor ve imkansız olan bu tasvirle, puro kendi karizmasını ve seksapalitesini yarattı, iyi de oldu. Puro denince akla ilk olarak erkekler gelse de Madonna ve Jennifer Lopez gibi isimler, erkeklerin bu karizma simgesini ellerinden aldı. Sonra bizim topraklarımızın ünlü kadınları da gözüme takılmaya başladı. Puro keyfine denk geldiğim ve 'Yakışmış be!' dedirten iki isim; Burcu Esmersoy ve Siren Ertan...

ŞİMDİ TREND BU
Peki bu iki ünlü kadının puro içmesinin bende uyandırdığı his ne biliyor musunuz? İlk olarak puro; güç, tutku, heyecan ve statüyü simgeliyor. Puro içen kadının damak tadı gelişmiştir, zevkleri rafinedir. Kendine güvenir, karizmasına hasta olursun. Siz de puro içen bir kadın görürseniz yan gözle bir bakın; size büyük bir keyif verecek... Şimdi trend bu kızlar; benden söylemesi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA