Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Genç bir başarı öyküsü

Geçtiğimiz günlerde köşemin okurlarından Merve Tüylü'den bir e-posta aldım. Kendisi sıkı bir takipçimmiş. Ancak Merve'nin aklına takılan bir soru var. İşte yazdıkları: "Neden göz önünde olan insanların hayatlarına ve başarılarına yer veriliyor? İlla cemiyet hayatından mı olmak gerekiyor veya ünlü biri olmak? Ülkemizin yetenekli gençlerinin başarıları neden köşelere taşınmıyor? Ülkemizde 50 yaşına gelince mi dikkat çekeceğiz?"
Merve'nin bu e-postasından sonra bu hafta köşemde kendisine yer vermek istedim. Bundan sonra belli aralıklarla köşemde genç girişimcilere ve başarıya yürüyenlere yer vereceğim. İşte Merve Tüylü... Yaklaşık 10 yıldır kendi desenleriyle eşarplar tasarlamayı, marka olmayı hayal eden ve bu yolda eğitim alan Merve, 1 Aralık 2014'te ipek eşarpları ile sektöre girmiş. 150-200 liraya satılan eşarp ve şalların yer aldığı koleksiyonunu mervetuylu.com adresinden inceleyebilir, sipariş verebilirsiniz. Genç bir başarıdan yola çıktım madem, konumuza yine çok heyecanlı, genç bir yetenekle devam edeyim. Milano Erkek Moda Haftası resmi takvimine kabul edilen Les Benjamins'in semazenlerle yaptığı gösteri büyük ses getirdi. 'Kim bu çılgın Türk?' dedirten ve moda haftası boyunca konuşulan markanın yaratıcısı Bünyamin Aydın'ın Ottoman Punk koleksiyonundan parçalar, dünyada 200'den fazla noktada satılıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA