Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Sosyal medyada İstanbul etkinlikleri

Sosyal medyanın en büyük etkisi, sosyal hayata yön vermesi. Bu haftanın sosyal medyada en çok konuşulan mekanları, kişileri ve olayları şöyle: 1- Klein'da geçen pazartesi gecesi düzenlenen, #beageless etiketi ile yüzlerce paylaşım yapılan Ageless Clinic'in partisi. Demet Özdemir'den Irmak Ünal'a, Didem Balçın'dan Ayşe Kucuroğlu'na kadar birçok ünlü, Snapchat ve Instagram'da partiden kareler paylaştı.
2- Karaköy'deki Goya'da, Dilahan Doğan'ın ilk kişisel resim sergisinin partisi yapıldı. DJ Murat Tokuz çaldı, Dilahan'ın resimlerini fotoğraflayıp paylaşmak da bizlere kaldı.
3- TOÇEV konserinin sosyal medya paylaşımları salı gecesine damgasını vurdu. #tocevkonseri etiketi ile paylaşılan video ve fotoğrafların yanı sıra Snapchat hesaplarıyla da ortam konser alanına döndü. Gecede yıldız sporcular ile yıldız sanatçıların aynı sahneyi paylaşması; evde oturanları meraklandırdı. Benim de katıldığım geceden aklıma kazınan birkaç detay şöyle:
Gökhan Töre; Nilüfer ile yaptığı düette bordo smokiniyle gecenin en şık ismiydi.
Kubat'la düet yapan Emre Belözoğlu'nun sesine hayran kaldım. Ah Emre, sende ne sağlam ses varmış da haberimiz yokmuş meğer.
En eğlenceli ikili; Kerem Tunçeri ile Candan Erçetin'di. Kerem'in mimikleri ve teatral tavırları performansının ötesine geçti.
Ayşegül Aldinç, 'Kara Sevda' parçasını seslendirirken şıklığıyla da göz doldurdu. Gecenin zamanı durduran kadınıydı. Deri sahne kıyafeti ve saçlarıyla genç popçulara taş çıkarttı.
4- Arnavutköy'deki Any'de kişisel spor eğitmeni Murat Bür'ün #fitkahvalti etiketi ile paylaşımları, sabah sabah 'Ne oluyor?' dedirtti. Bu saatte bu ne hareket! Fit kahvaltı konspetli tariflerini içeren kitabının kahvaltılı tanıtımı varmış meğer, ben uykudaydım kaçırdım. 'Murat Bür'le Mutlu Tarifler' kitabını alan evine mutfağına koşmuş.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA