Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Evcil hayvanla yaşam artık daha konforlu

Eskiden evcil hayvan sahibi olmak için; yaşadığınız evin şartlarının müsait olması, apartman yönetiminin veya ev sahibinin hayvansever olması gerekiyordu. Hatta bulunduğunuz semtte park ve bahçe bulunması da büyük bir artıydı. Birçok kişinin köpeğinin yarattığı huzursuzluk yüzünden oturduğu siteden çıkarıldığını, uyarı aldığını veya başka bir eve taşındığını bilirim. Hal böyle olunca evcil hayvan sahibi olmayı defalarca düşünsem de her seferinde vazgeçtim.
Nişantaşı'nda oturduğum binanın her katında bir köpek/kedi sahibi var. Havlama sesine alışığız ve hiçbir ev sahibi bu duruma sesini çıkarmıyor. Hatta seyahate çıktıklarında birbirlerine evcil hayvanlarını emanet ediyorlar. Neyse, bir an için içime Ömür Gedik kaçtı galiba! Şimdi gelelim evcil hayvan sahiplerine sunulan modern çağ hizmetlerinin geldiği noktaya...

HAFTALIK 160 TL
İlk olarak, köpek gezdirme hizmeti veren online sitelerden bahsedelim. Yaşadığınız semte en uygun ve yakın olan servisi, bu siteler üzerinden bulabiliyorsunuz. Sizin belirlediğiniz gün ve saatte köpeğinizi gezdirip onunla oyun oynuyorlar, siz de kendinize kalan zamanın tadını çıkarıyorsunuz. kopegimigezdir. com da bu sitelerden biri. Haftalık 160 TL'ye, haftada beş gün sabah-akşam köpeğinizi gezdiriyorlar. Ayrıca siz tatildeyken, köpeğinizi butik hayvan otelinde konaklatabiliyorsunuz.
Uber Pet hizmeti ise, evcil hayvanı nedeniyle toplu taşıma araçlarında sorun yaşayanlara, taksilere binemeyenlere derin bir oh çektiriyor. Uber Pet; kullanıcılarına, işlerini kolaylaştıracak koruyucu koltuk kılıfı, tüy temizleyici ve ıslak mendil gibi malzemeler içeren bir kit sunuyor. Hayvan dostu sürücülere de bir alkış lütfen...
Moofio da hayvanseverler arasında popüler bir uygulama. Farklı türlerde evcil hayvanlar için oluşturulmuş, fotoğraf paylaşabildiğiniz bir sosyal medya platformu bu. Moofio'da; hayvan sahiplendirme, eş bulma, kayıp hayvan ilanı, misafir ev bulma gibi özellikler yer alıyor. Bu sayede evcil hayvan sahiplerinin birbirleriyle etkileşimi artıyor ve ihtiyaçlarına yanıt buluyorlar.
Ve son olarak Wuufbox Cafe... Şehir merkezinden uzaklaşmadan, mekan sahiplerinin ve hayvanlardan rahatsız olan kişilerin garip bakışlarına maruz kalmadan, deniz havası eşliğinde köpeğinizle vakit geçirebileceğiniz bir mekan Wuufbox... Arnavutköy'de bulunan ve İstanbul'un pet kafesi olan Wuufbox'ta, kedi/köpek dostları için harika ürünler bulunuyor. Hem alışveriş yapın, hem de diğer petseverlerle vakit geçirip muhabbet edin...
Anlayacağınız, artık evcil hayvanlarla yaşam eskisinden daha kolay ve konforlu. Size ve kedi/köpeğinizine sunulan imkanların tadını çıkarabilirsiniz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA