Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

48 yaşında fenomen oldu!

Beyler bayanlar, yaş takıntısı olup 'ah bizden geçti oğlum' diyenler; şimdi size tüm tabularınızı, korkularınızı yıkacak bir fenomenden bahsedeceğim;
Gian Luca Vacchi. Kendisi 48 yaşında, İtalyan bir işadamı. Yeni titri Instagram fenomeni. Geçtiğimiz pazar paylaştığı dans videosu 5 milyona yakın kişi tarafından izlendi ve takipçileri birkaç gün içerisinde 2.5 milyona ulaştı. Vacchi, para, pul, şan, şöhret, güzel kadınlar ve sosyal hayatıyla, dikkat çeken bir diğer fenomen Dan Bilzerian'ın tahtını sallayacak gibi görünüyor. İkinci baharınız böyle olabilir abiler, ablalar. Beyefendinin hayatı tam özenilecek cinsten. 50'li yaşlarınızı Gian Luca Vacchi gibi yaşamak istiyorsanız neler yapmalısınız?
Hemen sıralıyorum kalemi kağıdı hazırlayın...
1- Çok sıkı spor yapmalısınız. Özellikle kendi vücut ağırlığınızla çalışmalı evinizin bir köşesini spor aletleri ile donatmalısınız.
2- Gardrobunuzdaki sıkıcı, soluk renklerdeki kıyafetleri hemen atın yerine daha renkli, cıvıl cıvıl kıyafetler alın. 'Bu bana olur mu?' demeyin; ne kadar genç giyinirseniz o kadar genç bir ifadeniz olur.
3- Genç arkadaşlar edinin. Zeka küpü, yaratıcı fikirleri olan, eğlenmeyi seven hiper insanlar sizi genç tutacaktır. Çevre detoksu çok önemli çok!
4- İkinci bahar, adı üzerinde; eee genç bir sevgili neden olmasın? Hem taze aşk insanı canlandırır, kalbinde kelebekler pırpır eder ayaklanır.
5- Teknolojik trendleri takip edin. Sosyal medyayı iyi kullanın. Çağın hızına ayak uydurursanız beyniniz de daha hızlı çalışır.
6- Sağlıklı beslenin. Yeşil olan her şeyi yiyin. Protein ile kaslarınızı besleyin.
7- Eee tabii her şeyden öte eski kafanızı cila çekin. Bunları yaparken kim ne der endişesine kapılmayın. Unutmayın ki bu ikinci bahar...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA