Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Bu yaz en çok bunları konuştuk!

Kadir Doğulu-Neslihan Atagül çiftinin mutlu anları. İtiraf edin her birimiz kıskandık. Doğal, içten ve organik bir aşk onlarınki. Aynı karede eğreti duran o kadar ilişki var ki; onların düğün ve balayı fotoğraflarının ardından gelen doğum günü fotoğrafı da bekarları, aşka hasret kalanları çıldırttı. Elhemtere fiş kem gözlere şiş gençler!
Instagram-Snapchat rekabeti bizi de iki aplikasyon arasında bıraktı. Snapchat'in atağa kalkması ve kullanıcı sayısını artırmasıyla Instastory ve istatistik yeniliği ile Instagram tekrar ilgiyi üzerine çekti. Olan da bize oldu; her yeniliği denemek uğruna hayatlarımızı ortaya döktük. Ahh filtreler, beğeniler, paylaşımlar aşkına dijital dünyadaki sonumuzu merak ediyorum.
Pokemon avı derdine düştük tüm yaz. Plajlarda ava çıkanlar, restoranlara- barlara 'Pokemon avlayıp çıkacağım' deyip girenler ile uğraştık. Beni bu av meselesi pek sarmasa da bununla yazlık stres atanı, kilo vereni, sosyalleşeni çok oldu.
Popçu plajları arasındaki rekabet, herkesin dilindeydi. Özellikle Bodrum'a bu sebeple gelen gençler La Plaj, Sebastian ve Çilek arası mekik dokudu. İşletmeciliğe soyunan popçuların kışlık rekabetinde yeni mekan projeleri olacak mı, göreceğiz.
Sosyal medya fenomenlerinin partileri. Bu partilere gitmek ve fenomenlerle snap atmak gençliğin yeni olmazsa olmazıydı. Ne kadar sürer bu trend bilinmez ama yazın kazananı onlar oldu.
İçinde delilik olan şarkılara sardık. İlk olarak Serdar Ortaç'ın 'İki Deli' şarkısı, ardından bu yazın hiti Hande Yener'in 'Deli Bile' şarkısı... Eee gündem bu kadar delirmişken, her birimizin aklı firar etmişken, bu sözlere sahip şarkıların liste başı olup en çok çalınan şarkılar arasına girmesine de şaşmamak gerek.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA