Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

En saçma ayrılık haberi

Tuba Büyüksün ile Onur Saylak çifti, 'Dizilerde dönüşümlü oynayalım' kararlarını bozmuş ve her ikisi de gelen proje tekliflerine 'evet' demiş.
Eee hal böyle olunca evlilikte kriz çıkmış ve ayrılık kararı almışlar.
Pardon da, şimdi bu alınan karar daha mı sağlıklı? Hayır! Belli ki gerçek sebep bu değil. Dört yıl önce bir röportaj esnasında kurulan cümle üzerine yazılan senaryo bal gibi de.
Bu devirde şehrin kaos girdabına kapılmış çiftler, anne-babalar 24 saat çalışıyor, anneler neredeyse doğum iznine çıkamıyor.
İşten çıkış saati olarak bilinen 18.00 hep yalan dolan; kim tam 18.00'de işten eve gidebilmiş ki?
Çocuk hafta içi anneanne veya babaannede kalıyor ya da bakıcıların elinde büyüyor. O yüzden bana kalkıp da ayrılma sebepleri budur demeyin; inanmıyorum!
Belli ki ilişkinin miladı dolmuş, duygular körelmiş, heyecan bitmiş… Artık eskisi gibi 'Eşim en iyi arkadaşım, biz böyle de iyiyiz' kafası kalmadı; bir yastıkta kocayanını zor bulursunuz.
Tahammülsüzleşip, boşanıp ayrılık konuşması yapıyor çiftler hızla.
O yüzden Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak'ın ayrılmasına başka kılıf bulun gençler... Ya da bırakın biraz da bekar takılsınlar; belli mi olur tekrar barışırlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA