Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Ne seninle ne sensiz Kim Kardashian

Sosyal medyada en son 2 Ekim'de paylaşım yapan Kardashianlar'dan Kim, üç haftadır kayıp. Paris'te yaşadığı saldırı ve hırsızlık travmasını atlatamadığı aşikar. Çocuklarıyla birlikte annesi Kris Jenner'ın evinde kalan Kim, çok zorunda olmadığı sürece dışarı bile çıkmıyormuş. Çıkarsa da yanından korumaları eksik olmuyormuş. Bunlar, Hollywood'da dönen dedikodular... Peki bizim sosyetenin Kim hakkında yazdığı senaryo ne? Hemen söylüyorum: Kim çok ciddi bir estetik operasyon geçirdi, o yüzden ortalarda görünmüyor. Bu hırsızlık hikayesi de tamamen uydurma.
Vallahi Kardashianlar'dan her türlü cin fikir beklenir. Ama yaşananlar doğru da olabilir. Bir bakmışsınız; Kim, bu kez o meşhur poposunu küçültüp karşımıza çıkıyor! Olur mu, olur vallahi! Ne seninle, ne sensiz oluyor Kim... Bizim topraklarda da özlendin, magazin sayfalarında yerini dolduran yok. Hadi çık ortaya...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA