Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Heyecanla beklenen mekandan ilk havadisler

Sanatsal bir turun ardından, Deniz Marşan ile Başak Dizer'in yeni mekanı Room+Rumours'a ışınlanıyorum. Peşime de birçok sanatseveri takıyorum. Modanın fark yaratan ikilisi, bizi kapıda karşılıyor. Mimar Mehmet Yücebaşoğlu'nun imzasını taşıyan mekanı kat kat geziyoruz. Mekanın giriş katındaki mağazada birçok tasarım ürününü bulabiliyorsunuz. Evinize mum da alabilirsiniz, kendinize bir ayakkabı veya sade bir tişört de...
Alt katta ise showroom var; Marşan ile Dizer burada danışmanlık yaptıkları markalara yer vermiş.
Asıl şaşırtıcı detay ise bahçe katında... Burada gizli saklı bir kış bahçesi ve dev bir bar var. Kendilerine has atıştırmalıklar ve kokteyller sunuyorlar. Henüz yemeklerini tatmadım ama açılış partisindeki canlı müzik, herkesi coşturan cinstendi. Asım Can Gündüz'ün oğlu Evren Can Gündüz'ün söylediği cover parçalar çok sevildi.
Mekanın duvarlarını Ece Cangüden ve Fırat Uran'ın artistik işleri süslüyor. Fotoğraf ve objelere bayıldım; burada da Contemporary rüzgarları esiyor gibiydi.
Açılış partisinin en dikkat çeken konuğu Nebahat Çehre'ydi. Gözlerimi ondan alamadım; nasıl da zamanı yakalayan bir tarzı var.

ERKEĞİN HAYRAN OLDUĞU KADIN TİPİ
Mekanda aklıma gelen bir diğer mevzu; Kıvanç Tatlıtuğ ile evli olan Başak Dizer'in yerinde olmak isteyen kadınlardı. Evlenince şekil değiştiren kadınlara aşinayız; kocayı alır, kafası dağılır ve başkalaşır. Kimisi işi gücü bırakır, kocasının dizinin dibinden ayrılmaz ve sonra da hazin son yaşanır.
Başak'ın yaşam formülü ise tüm kadınlara ders olacak cinsten; ders olarak okutulsa yeridir. Neden mi?
Her gün eve gittiğinde anlatacak hikayeler biriktiriyor Başak... Açılış davetinde tüm konuklarla tek tek sohbet etti. Anlatılanları gözümüzün içine bakarak dinledi, kafasına yeni hikayeler doldurdu.
Erkekler, 10 parmağında 11 marifet olan kadınlara hayrandır. Başak da öyle biri; dizilere styling yapıyor, mekan açıyor, gazetecilik ve marka danışmanlığı yapıyor. Yenilikçi ve fark yaratan bir duruşu var. Unutmayın kızlar; erkekler başarılı ve kendi ayakları üstünde duran kadınlara hayrandır.
Tıpkı Kıvanç'ın Başak'a olduğu gibi...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA