Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Bir evlilik neden uçuruma sürüklenir?

Sarah Jessica Parker'ın yeni dizisi, HBO'nun incisi 'Divorce'ta (Boşanma) neler oluyor? Dizi; kocasına sevgisi biten 'Frances'in, evliliğinin yıllar içinde nasıl boşanma aşamasına geldiğini ve yeni hayatı için aldığı kararları anlatıyor. Bugüne kadar eşini aldatan hep erkek tarafıydı. Bunu duyup boşanan, intikam peşine düşen de kadın tarafı olurdu. Bu dizide eşini aldatan da, ondan ayrılmak isteyen de bir kadın, yani 'Frances'.
Peki bir evlilik, neden uçurumun eşiğine sürüklenir? Dizide, bununla ilgili pek çok anektod var. İşte evlilikleri bitiren o kritik hatalar:
1- Eşler; yıllar içinde kendilerine özen göstermemeye başlar, kilo alır ve giyimlerine dikkat etmezse, gözden düşmek de kaçınılmaz olur.
2- Paylaşımlar azalır, aynı şeylere gülmez, sevinmez ve heyecanlanmazsanız; ilişkinizdeki senkronizasyon bozulur ve birbirinize yabancılaşmaya başlarsınız.
3- Aynı evin içinde, sürekli dip dibe yaşamak en fenası... Yeni hikayeler ve anılar biriktirmeden, sürekli aynı şeyleri konuşmaya başladığınız an, korkulan sona yaklaşırsınız. Bu nedenle kendinize ait özgür alanlarınız olmalı.
4- En önemlisi; tutkunun bitmesi... Aşk bitti mi, tutku da biter. Unutmayın; bir ilişkide tutku yoksa, iki dosttan farkınız kalmaz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA