Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Ünlü adama ulaşmak için şöhret olmaya çalışan kız

'Ne yapıp edip sektöre gireceğim. Ya oyuncu olacağım, ya da şarkıcı, hiç fark etmez. Tek amacım, o adama ulaşmak...' Şehrin popüler mekanlarından birinde, genç bir kızın dilinden dökülüyor bu sözler. İşe popüler mekanlara gidip çevre edinmekle başlamış. Birkaç aya kalmaz bu çemberin içine gireceğini düşünüyor. "Biraz Bebek mekanları, Emirgan hattı, Cihangir ara sokakları, üç-beş workshop, kurs derken, bir bakmışsınız ben de ünlüyüm" diyor. "Nedir seni cezbeden?" diyoruz. "O ünlü adam işte, o kadar" diye cevap veriyor. Vay be, kafaya bak sen! İddiaya gel!
"Sıradan bir kız olarak ilgisini çekemem, tanınmam lazım ki radarına takılayım" diyor. "Umarım istediğin gibi olur" deyip yanından uzaklaşıyorum. Ah İstanbul, sen nelere kadirsin... Umarım kızımız ünlü olana dek, ünlü oğlumuzu başgöz etmezler!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA