Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Sosyal medya fenomenlerinin fobisi

Sosyal medyada yaşamı ile dikkat çeken ünlü bir kadınla sohbet ediyoruz; giyimini-kuşamını, gittiği, gördüğü yerleri paylaşmaya bayılıyor. Günümüz Türkiye'sinde özenilecek bir hayata sahip, kabul.
Ancak geçtiğimiz günlerde aldığı yeni bir karardan bahsediyor. Bunun sebebi de Kim Kardashian'ın Paris'te yaşadığı saldırı. Hatırlarsanız;
Kim, Snapchat hesabından otel odasında yalnız olduğunu duyurup nerede olduğunu da açıkça söylemişti.
Ardından yaşanılan felaketten sonra Kim hâlâ kendine gelemedi, sosyal medya hesaplarını askıya aldı. Neyse efendim, bizim topraklarımızın fenomeni de artık konum bildirimi yapmama kararı almış; olur ya AVM'de dolanırken biri saldırsa, yüzüme kezzap atarsa, çocuğumu kaçırmak isterse diye. Haksız da sayılmaz.
Bakınız Kerimcan Durmaz'ın sahneye çıktığı Samsun'daki mekan saldırıya uğramış. O da sosyal medyada özenilecek bir dünyayı takipçileriyle paylaşıyordu. Ne yazık ki birileri de diş biliyor işte; mutlu olmanıza, hayatı ti'ye almanıza tahammül edemiyor.
Kerimcan'ın yaşadığı durumu kınıyorum ama gerçekten sosyal medyanın yarattığı bu durumdan ötürü tüm kullanıcıların dikkatli olması gerekiyor.
Hele ki o kişi fenomenlik konumuna eriştiyse ve özenilecek zengin hayatını sergilemeyi seviyorsa...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA