Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Yağmur Aydoğan’a sahip çıkalım

Geçtiğimiz günlerde cep telefonuma şöyle bir mesaj geldi: 'Instagram desteği lütfen...' Mevzu üzücü olduğu kadar akıl karıştırıcı aslında. Mesaj şöyle devam ediyor: 'Bir tane sporcu kızımız var; Yağmur Aydoğan. Kendisi milli sporcumuz. Her konuda çok desteğe ihtiyacı olan ve 16 yaşından beri aldığı milli sporcu maaşı ile kendi hayatını idame ettiren (anne-babası maalesef yok) çok başarılı bir triatlet. (Triatlon sporu yapıyor) Birçok markanın kapısını çalarak sponsorluk başvurusunda bulunmuş fakat günümüz şartlarında bu tarz sponsorluk işlerinde sanal reklam için Instagram takipçi sayısının çok olması şartını arıyorlar. Yağmur'un takipçi sayısını artırabilmesi için lütfen kendisini takip edin.

SPORCUYA DESTEK
'Mesajı günümüz dijital dünyasındaki reklam çalışmalarını bilen ve deneyimleyen biri olarak okuduğumda oldukça şaşırdım.
Markaların; yüksek takipçisi olan, ne meslek sahibi olduğu belli olmayan fenomenlere reklam çalışması adı altında ödediği rakamları biliyorum. O yüzden niceliğe değil niteliğe bakmalı. Sporcularla iş birliği yapan markalara sesleniyorum.
Sahip çıkacağınız gençlere Instagram'ındaki sanal rakamları ile değil, bileğinin gücüyle kazandığı madalyaları ve başarıları ile değerlendirelim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA