Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

İstanbul gece hayatında işler tıkırında!

Cemiyet hayatının renkli isimlerinden Işıl Reçber'in gündüz kuşağı kadınlarını bir araya topladığı doğum günü yemeğindeyim. 'Ne işin var onca kadının arasında?' demeyin... Huyum kurusun; hiçbir yerden eksik olmam, seviyorum bu işleri.
Zorlu Center'daki Morini teras, bu tarz kutlamalar için en ideal mekan.
Genellikle burada kadınlar beş çayı için toplanıyor.
Görmek görülmek, alışveriş torbaları ile arz-ı endam etmek, bir de üstüne sosyetik kadınların son model kıyafetlerini dikizlemek için en doğru adres Morini.
Işıl'ın doğum gününü bir kez daha kutlayıp anlatmak istediğim mevzuya geçiyorum. Doğum günü yemeğinin mevzularından biri; İstanbul sosyal yaşamında yeme-içme sektörünün kazandığı ivme... Eğlence mekanları haftanın yedi günü tıka basa dolu. People'daki Mehmet Erdem'li pazartesi akşamlarında yer yok; önümüzdeki haftalarda bile...
Çarşamba geceleri ise Zanzibar'da Yaşar ile durum aynı. Gündüzleri AVM'lerde bulunan mekanlar hınca hınç dolu...
Doğum gününde sohbet ederken, çevremdekiler "Bu durumu yazmalısın; işler tıkırında, eski halimize geri döndük" diyorlar. Ben bu satırları kaleme alırken, Nişantaşı'nda evimin alt katındaki mahalle barından insanlar taşıyordu! Kaldırımda oturan beyaz yakalı gençlik, bu durumun en büyük ispatıydı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA