Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

2018 bu kadınların yılı olacak

Sosyal yaşamı, ünlüler dünyasında olup bitenleri, trendleri ve reytingleri yakından takip eden meraklı bir grup arkadaşımla toplandık ve bu sezonun popüler kadınlarını belirledik. İşte yeni sezonda en çok konuşacağımız kadınlar:

YASEMİN ÖZİLHAN: Uzun zamandır böyle bir atak yapmamıştı. Şimdi dergi kapaklarında o var. İpekyol için hazırladığı koleksiyonu da görücüye çıkardı. Markaların, davetlerinde görmek istediği isimler arasında başı çekiyor. Bir de reklam kampanyası patlatırsa tam olacak. Yasemin, bu sezonun en popüler ismi.


Yasemin Özilhan

ALEYNA TİLKİ: Attığı tweet'ler ve yaptığı açıklamalarla gündemde kalmanın formülünü çok iyi biliyor. Ablalarını iyi örnek almış; önce polemik yaratıp sonra vınn kaçıyor! 40'lık, 50'lik popçular onun bu çıkışlarına tepki göstererek farkında olmadan Aleyna'yı gündemde tutuyor.

RAISA&VANESSA SASON: Tasarımcı ikizlerin formülü samimiyet... Bugüne kadar popüler moda tasarımcıları burunlarından kıl aldırmazdı; 'Ben dünyaya açıldım, sen de kimsin' egosuyla dolaşırlardı. Sonra defilelerine ünlüler gitmemeye başladı, sponsorlar da desteklerini kesti haliyle. Sason Kardeşler ise sağlam ilişkileri ve kusursuz tasarımlarıyla küresel arenada kendilerinden söz ettiriyor. Hollywood yıldızları; Emmy ödül töreninden Coachella Festivali'ne kadar her yerde onların tasarımlarını giyiyor. Victoria Justice, Ashlee Simpson, Rita Ora, Irina Shayk ve Chrissy Teigen, bu isimlerden sadece birkaçı.

BADE İŞÇİL: Çok uzun zamandır sessizliğini koruyordu, oğlunu büyütme telaşındaydı. Ama bu sezon dengeleri alt üst edecek şekilde geri dönüyor Bade... 'Ufak Tefek Cinayetler' adlı yeni dizisiyle sahalara dönen Bade, ekrandaki isimlerin arasından sıyrılacaktır. Birçok yeni proje de bu diziyi takip edecektir.


Aslıhan Karalar

ASLIHAN KARALAR: İsmine henüz aşina değilsiniz ancak Instagram'daki takipçi kitlesi, Aslıhan'ın şöhretinin hızla yayıldığının sinyallerini veriyor. Bu yılki Best Model birincisi, 18 yaşındaki Aslıhan; alıştığımız güzellerden çok farklı. Londra'daki Kings College'da işletme okuyan Aslıhan, Bilkent International School mezunu. Hem eğitimi, hem de güzelliğiyle çok konuşulacağı, dizi ve sinema sektörüne bomba gibi düşeceği kesin. Aslıhan'ın dönemi başlıyor diyebiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA