Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Justin’i sollayan ‘efendi’ Kanadalı

2017 MTV Avrupa Müzik Ödülleri töreni, geçtiğimiz günlerde Londra'da gerçekleşti.
Törende Kanadalı şarkıcı Shawn Mendes, üç dalda ödül kazandı. Bana müzik cahili diyebilirsiniz ama kendisinin bu denli büyük bir hayran kitlesi olduğunu bilmiyordum.
Hatta öyle ki, törende En Büyük Hayran Kitlesi ödülü de Mendes'in oldu. Bu ilginç kategorinin ardından Mendes'in hayranlarının oluşturduğu gruba Mendesarmy denildiğini de öğrendim.
Justin Bieber ile kıyaslanan Mendes'in Justin'i sollama sebebi olarak da, efendi bir çocuk olması ve Justin gibi antipatik olmaması gösteriliyor.
Justin'in şımarık, kendini beğenmiş, atarlı ergen hallerinden sonra, Mendes'in tam aksi şekildeki tavırları, kısa zamanda rakibini sollamasına sebep olmuş.
Buradan da anlaşılıyor ki; bizim şımarık ünlülerin hiçbir zaman istediği ilgiyi göremeyeceği, yaptıkları ile suni gündem oluşturup iticilikleri ile konuşulacakları bir gerçek. O yüzden playlist'ime hemen Shawn Mendes parçaları ekliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA