Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Londra’dan akılda kalanlar

Londra'nın ikonik otellerinden Mayfair'deki Claridge's'in her yıl yeni yıl ağacını ünlü bir tasarımcı hazırlıyor ve otelin tam göbeğine konduruyor.
Bu seneki ağaç ise Karl Lagerfeld'e ait. Gittik, yerinde gördük!
Bu bahane ile otele gidip 5 çayı içen ve ağaçla selfie çeken çok.
Aynı yöntem bizim otel ve restoranlarımızda da uygulanabilir...
İyi bir müşteri çekme yöntemi olarak da düşünülebilir.

YUNAN STİLİ
İtalyan sanatçı Lorenzo Quinn'in 2017 Venedik Bienali için yaptığı heykelleri sanat meraklıları iyi bilir.
Küresel ısınmaya karşı farkındalık yaratmak için yapılan ve bir binayı tutan devasa el heykelleri, yüzen şehir Venedik'de büyük dikkat çekti. Aynı sanatçının Londra Halycon Gallery'de sergilenen eserleri, şu sıralar meraklıları tarafından inceleniyor.
Sergilenen eserlerin fiyatları da 100-300 bin Euro arasında değişiyor.
Yunan stili bir brunch yapmak, parti lezzetleri, canlı müzik ve DJ performansı ile tam bir happy hour kafası yaşamak istiyorsanız, şehrin en yenisi Meraki'ye buyurun. 'Gelirken biraz Mikonos stili, Yunan kafası giyinin' diyorlar bu mekanda.
Bu mekanın sahibi de Peter Waney... Londra'dan ayrılırken aklımda kalan şuydu: Türk ve Yunan mutfağının zirve yaptığı yıllardayız. Akdeniz lezzetlerinin ve eğlencesi yayılırken bizim Türk markalarımızın da kendine global arenada yer edinmesi için daha çok fırsat tanınmalı ve teşvik etmeliyiz...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA