Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Hamama giren partici terler!

Cuma ve cumartesi geceleri dans kulüplerinin zirve yaptığı bir gündü. Cağaloğlu Hamamı'ndaki bol DJ'li partiden Maslak'taki Hypnos Hall'a kadar, elektronik müziklerle İstanbul dev bir dans pistine dönüştü.
Peki bu mekanlar için gezginler ne diyor?
Dans müziği, canlı müziği tahtından eder mi bilinmez ama şu sıralar büyük kulüpler tıka basa dolu. Gençlerin dilinde şu var: 'Gidip üstüne başıma bir şeyler alacağıma, kulüplerde dans eder deşarj olurum. Dans, alışverişten daha iyi bir terapi...' Haklılar da... O zaman dans, o zaman renk!
Gelelim Hypnos Hall'a...
Devasa büyüklükteki mekan, 3 binin üzerinde eğlence severi aynı anda ağırlayabiliyor. Mekan ağzına kadar dolsa da, tıklım tıkış görünmüyor.
Şu da bir gerçek ki; Hypnos Hall, Harbiye'deki Klein'a sağlam bir rakip oldu. VIP bölümündeki localarda popüler simalara denk gelebilirsiniz.
Hafta sonu Cağaloğlu Hamamı'nda da art arda DJ performansları vardı. Partinin kuralları sıra dışı ve ilginçti... İki ayrı sahnenin bulunduğu alanda, tarihi kubbelerin sebep olduğu akustik dengesizlik nedeniyle konuşmak yasaktı. Hamam, parti için günler öncesinden soğutulmuş olsa da, konuklar mekanın sıcaklığından epey dert yandı.

SANAT YOLCULARI MİAMİ'YE
Cuma gecesi Volkswagen Arena'da Emma Shapplin konseri vardı.
2 bin kişinin izlediği konserden sonra, Etiler'deki bir mekanda Emma'lı after party yapıldı.
Hafta sonunun en çok konuşulan ismi ise Defne Samyeli'ydi. La Boucherie'de sahneye çıkan Samyeli, bu performansı sonrası canlı müzik mekanlarının gözdesi olacak gibi... Yeni nesil için Defne'nin şarkı söylemesi yeni bir şey olsa da, aslında kendisinin yıllar önce albüm yapmışlığı var.
Hafta sonu masa muhabbetlerinin ana konusu Miami Art Basel oldu. İstanbul'un elitleri, dünyanın en önemli sanat fuarına gitmek için hazırlık yapıyormuş. Her sene 70 bin kişinin katıldığı bol partili bu sanat etkinliği, bu yıl da çok renkli geçecek. Bakalım sosyal medyadaki izleri nasıl olacak...
Kuruçeşme'de bulunan Inari, 'Hadi suşi yiyelim' diyenlerin son zamanlarda en sevdiği mekanların başında geliyor. Hafta sonu ben de şefin karşısına kurulup suşileri peş peşe mideye indirdim.
Yani bilinen ismiyle Omakase yaptım.
Peki etrafımda kimler vardı? Oğuzhan Koç, Yağmur Tanrısevsin, Cem Belevi- Zehra Yılmaz...

Hypnos Hall

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA