Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Öyle sıcak bir ortam vardı ki küs ünlüler bile barıştı

GÜNAYDIN'IN gelenekselleşen yeni yıl partileri, her geçen yıl daha da iddialı oluyor. Ünlü konukları, eğlencesi, partinin gerçekleştiği mekanın popülerliği ve daha onlarca detay, GÜNAYDIN ekibinin yenilikçi tavrını ortaya koyuyor. Geçtiğimiz yıllarda Ulus 29'da da böyle coşkulu bir gece yaşamıştık. Ah ah yıllar ne kadar hızlı geçiyor...
Trendlere yön veren bir ekibiz ve son günlerin en çok konuşulan mekanı People'dayız... Mekanın patronu Tayfun Topal da en az bizim kadar heyecanlı.
Parti için haftalar öncesinden hazırlıklara başlayan başta GÜNAYDIN Yayın Yönetmeni Sinan Özedincik olmak üzere tüm gazeteci arkadaşlarımı tebrik ederim. Ünlü isimlerle öyle sağlam ilişkiler kurmuşlar ki; pazartesi gecesi People sahnesi, Türkiye'nin en çok konuşulan ünlülerini bir arada gördü. Kimi ararsanız oradaydı. Berkay'ın orkestrasına da şapka çıkarmak lazım; sahneye çıkan her müzik adamının parçasını kusursuz bir şekilde çaldılar, her tarzdan parçayı gümbür gümbür götürdüler, bravo! Bir ara piyanonun başında Sinan Akçıl vardı, ona eşlik eden isimse Mustafa Ceceli'ydi.

SABANCILAR GÖZ HAPSİNDE
Partinin koptuğu anlarda mekana gelen Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal çifti, en dikkat isimlerdendi.
Evlilik Sinem'e yaramış; müthiş cool ve havalıydı.
Demet Akalın-Okan Kurt çifti de partiye kızları Hira ile geldi. Minik Hira'nın uyku saati gelince partiden erken ayrılmak zorunda kaldılar. Ben de arabalarına binerken onlardan bir yeni yıl öpücüğü aldım. Partide en çok Hacı-Hakan Sabancı Kardeşler'le vakit geçirdim. İki yakışıklı kardeş, genç kızların göz hapsindeydi. Partide öyle keyifli bir atmosfer vardı ki; aralarında soğuk rüzgarlar esen ünlüler bile selamlaşıp konuştu.
Geceye katılan davetli sayısı 400'ü geçmiş. Mekan o kadar kalabalıktı ki, çoğu isimle rastlaşamadım. Meğer dip dibe eğlenmişiz, bunu Instagram'daki paylaşımlardan anladım.
'Yeni yıla Günaydın' dediğimiz gecenin sultanı Seda Sayan'dı.
Oğlu Oğulcan Engin ile partiye gelen Sayan, tüm gece Deniz Seki ile sohbet etti. Ben de bir selfie patlattım Seda Abla ile...Güzelliğinin ve kusursuz cildinin sırrını da çok merak ettim doğrusu. Bir insan hiç mi yaşlanmaz!
Bana göre gecenin en şık isimlerinden biri de Derya Uluğ oldu. Derya, İranlı bir tasarımcının imzasını taşıyan bir elbise giymişti. Tek kelimeyle bayıldım!
Derya, bence davetlerde giyim kuşam işlerinde çok başarılı. Gecede Serkan Kaya'nın yeni albümünden şarkıları da dinleme şansı yakaladık. Öyle ki, daha ilk seferde ezbere biliyormuşçasına dile dolandı parçalar.
En çok da böyle bir partiyle, magazinin aslında eğlenceli bir dünya olduğunu ispatladığımızı düşünüyorum.
Birkaç gün önce eleştiri oklarına maruz kalan isimler, böyle gecelerde bunun yaptıkları işin cilvesi olduğunu görüyor. Gecenin en leziz olayı ise dağıtılan dilim pizzalardı; kalori bombardımanına maruz kaldık ama buna değdi.
Parti sırasında bir köşeden diğerine o kadar çok hareket ettim ki, son olarak Ece Erken ile aynı sahnedeydim.
En çok da Gülben Ergen ve Kenan Doğulu ile denk gelemeyişime şaşırdım. Nasıl gözden kaçırdım onları! Ha unutmadan, yeni nesil starların samimiyeti de bir başka; hiç kasılmıyorlar, çok rahatlar.
Gecenin en makara ismi İrem Derici'ydi. Bir ara İrem'le ayak üstü sohbet edip yaşadığı sağlık sorununu konuştuk. Boşver İrem, senin bu enerjini hiçbir hastalık veya sıkıntı bozamaz.
Hazırladıkları dekorasyonla partiye renk katan Tuvana Büyükçınar ve Selim Demir'i de unutmamak lazım. Mekanın janjanlı haline bir başka hava katmışlardı.

ZORLAMA YOK, RAHATLIK VAR
Şunu vurgulamak istiyorum; bu bir ödül gecesi değil, hiçbir ünlüye ödül, plaket vesaire verilmiyor.
Bu, 'Gelin hep beraber kurtlarımızı dökelim, dans edip yeni yıla merhaba diyelim' gecesiydi.
Kimsenin zorla sonuna kadar kalmadığı, sıkılıp öfleyip pöflemediği, isteyenin mikrofonu eline alıp şarkı söylediği, konuştuğu bir partiydi. Özgür, rahat ve kuralsız bir yeni yıl kutlamasıydı. Bizimle birlikte 'Yeni Yıla Günaydın' diyen tüm misafirlerimizle 2018'de de beraber olmayı diliyorum. İyi ki dört yıldır GÜNAYDIN ailesinin bir parçasıyım. Nice senelerimiz olsun...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA