Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Pijamalarla uykusuz her gece!

Etiler'in popüler mekanlarından Fenix'teyiz… İşletmecisi Elvan Karakimseli'nin doğum günü… Kıyafet konsepti haftalar öncesinden söylenmiş: "Bu bir pijama partisidir; 'Uykusuz her gece' konsepti ile coşuyoruz."
Tabii bizim topraklarda kurallar ne kadar ciddiye alınır ki… 'Elbette fire veren çıkar' diyerek damatlık pijama takımımla arz-ı endam ediyorum partiye. Peki, partide neler mi oldu? Buyurun anlatayım…
Elvan'ın yakın arkadaşları, stüdyoya girip Ajda Pekkan'ın 'Uykusuz Her Gece' parçasını, sözlerini değiştirerek okumuş. Elvan'ın tarzına uygun sözler yazılmış. Arkadaşlarının en yeteneklisi de Ceyla Aysal'dı.
Partinin en popüler ismi Şeyma Subaşı idi. Daha 24 saat önce Grammy ödüllerinde boy gösteren Şeyma, ayağının tozuyla partiye geldi.
Hacı Sabancı'nın, kız arkadaşı Nazlı Kayı ile uyumu dikkat çekiciydi.
Tabii ki kıyafet kuralına uymayanlar da vardı, hatta takım elbise-kravatla gelenleri görünce gözlerime inanamadım. Hepsinin bahanesi de ortaktı: 'İş toplantısından geliyorum.' Belli, onlar kurallara uymak konusunda utangaçlık yaşamışlar. Neyse ki elimizin altındaki pijama üstleri kurtarıcıları oldu.
Parti, gecenin ilerleyen saatlerinde üst katta canlı müzikle devam etti. Bir ara Ayşe Kucuroğlu mikrofonu ele geçirmişti. Bir tek Ayşe değil, herkes bir kez olsun mikrofonda şansını denemek istedi.
İyi ki doğdun Elvo!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA