Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Sevgililerden çok bekarlar kutlama yaptı

Medeni durumumun bekar olmasından mı kaynaklanıyor bilinmez, etrafımda olup biten her etkinlik bekarlar eğlencesi üzerineydi. Zaten mekanlar da böylesini tercih eder. Neden mi? Hiçbir restoran iki kişilik masa rezervasyonu ile mekan kapasitesini öldürmek istemez de ondan... Bir de fiks mönü/fiyat beklentisi vardır erkek tarafının... Ne de olsa hediye ve jestle pahalıya patlamıştır 14 Şubat... Mekanlar da bu yüzden aynı gün 'bekarlar partisi' düzenlemeyi tercih ediyor. Peki Sevgililer Günü'nde en çok konuşulan parti hangisiydi? İstanbul'un en büyük dans pistine sahip mekanı Hypnos Hall'da Kalben konseri vardı. İçerideki kitleye göz gezdirdim; kalabalığın büyük kısmını arkadaş grupları ve bekar gezginler oluşturuyordu. Kadınlara giriş ücreti yoktu.
İstanbul gece hayatında neler olup bittiğini merak ettiğimde Instagram'daki Gece Mekanları hesabını takip ediyorum. Peki şu sıralar en çok hangi isimler rağbet görüyor?
1- Deniz Seki'nin People'daki geceleri her seferinde bir başka tatta. Deniz her seferinde farklı repertuvarlar sunuyor, böylece birkaç kez gitmekten sıkılmıyorsunuz.
2- Bu yılın kazananı Jabbar... Hızlı bir çıkış yaptı, hatta GQ Men of the Year ödülünü de kaptı. Elinde gitarıyla tek kişilik dev orkestra adeta...
3- Burak Kut, sahne serüvenine ilk olarak Zanzibar'da başladı, şimdi ise La Boucherie'de... 90'lar kafası yaşamak isteyenler için en ideal gece.
4- Defne Samyeli de çıktığı mekan dışından gelen onca teklifi reddediyor belli ki... Mekancılar Defne'nin peşinde ama o La Boucherie'de...
5- Yükselişteki isimlerden biri de Baran Bayraktar... İlk önce kız arkadaşı Zeynep Bastık'in ismini duyduk, şimdilerde Baran'ın ismi dillerde... Sahne hakimiyeti, tavrı ve repertuvarı ile bana bir dönemin Kenan Doğulu'sunu hatırlatıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA