Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Plajlarda popçu savaşları başladıysa, yaz kapıda demektir

Eda Taşpınar, bronzluk kreminin satışa çıktığını Instagram'da duyurduysa, ünlü isimler Bodrum'daki detoks merkezlerine akın etmeye başladıysa, yaz yüzünü göstermiş demektir.
O zaman bizi bu yaz neler bekliyor, bir göz atalım:
1- Yine 'Bodrum mu, Çeşme mi?' sorunsalı baş gösterecek. Şimdiden davet masalarının tartışma konusu bu: 'Sen bu yaz nereden sezonluk ev tutuyorsun kuzum?'
2- Popçuların plaj savaşları başlayacak. Hangi şarkıcı, hangi plajda konser verecek? Kim daha çok sahneye çıkacak? Hangisi daha şık, hangisi daha rüküş? Şimdiden anons yapıyorlar, 'Yazlık mekan anlaşmaları yapıldı' diye. 'Birinci belli, ikinci kim?' temalı popçu savaşları başlasın!
3- Ünlü kadınların şezlong fotoğrafları, bronz tenli pozları ve 'Kim formda, kim kilolu?' tartışmaları da kapıda. Bir de plajlardaki fiyatlar, yine mercek altında olacak. Lahmacun ne kadar olacak, localar kaç bin liradan gidecek; bunlar konuşulacak.
4- Yeni mevzumuz, Euro'nun 5 liraya dayanması. Bu durum, komşu Yunanistan'a kaçan tatilcilerin önündeki en büyük engel. O yüzden Mikonos, Ibiza hayalleri bu yaz suya düşer, gidilse bile rutine bağlanmaz. 'Bu yaz yerel takılırız, yerel partileriz' diyenler çok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA