Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Acısını defilesine yansıttı

Geçtiğimiz haftanın en çok konuşulan moda hareketi, kuşkusuz Hakan Yıldırım'ın uzun bir aradan sonra defile yapmasıydı. Beni ne defiledeki tasarımlar, ne de en ön sırada oturan ünlü isimler ilgilendiriyor. Defileyi yerinde izlemeyi değil, Instagram'dan takip etmeyi tercih ettim. Hakan'ın zihninde bir yolculuğa çıkılan defilede; tüm hikaye, kısa süre önce trajik şekilde hayatını kaybeden Burcu Urfalı'ya atfedilmişti.
Hakan'la uzun süre çalışmış ve ekibinin en önemli isimlerinden olan Burcu, Mina Başaran'ın bekarlığa veda partisi için gittiği Dubai'den dönerken düşen jette kaybettiğimiz bir arkadaşımızdı. Hakan'ın acısını yansıttığı defile, 'Burcu'ya...' diye başlıyordu. Bravo Hakan! Defiledeki bu duygusal anları gördüğümde aklıma şu geldi: Kaybettiğimiz arkadaşlarımız için bir vakıf kurmalıyız; genç kızların, hayalleri olan kızların tüm isteklerini gerçekleştiren bir vakıf. Buradan ailelerine sesleniyorum; ben sizinleyim, gelin bir olup kızların ismini yaşatalım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA