Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Bu yaz iddialı geri dönüşleri konuşacağız

Son günlerde 'geri dönenleri' konuşuyoruz; yazla birlikte müziğe, plajlara, magazine geri dönenler var. Peki hangisi neden dönüyor, döndüğüne değiyor mu? Bu aralar radarıma takılan bir dörtlü var, bunların içinde en merak ettiğim ise mekanıyla çok konuşulan bir isim... Gelin bu dörtlüyü birlikte değerlendirelim...
Süreyya Yalçın demek yaz demek, yaz demek Bodrum- Türkbükü demek. Süreyya Yalçın, Instagram'da paylaştığı fotoğraflarla bu yaza ümit dolu bir giriş yaptı. Belli ki, Miami yaşantısına ara vermiş, Türkbükü'ndeki yazlık evini açmış, eşiyle keyifli vakit geçiriyor, eğleniyor. Eda Taşpınar da Mikonos'taki evine geçmiş, güneşe yüzünü dönmüş. Şimdi sırada Ivana Sert var, o da yazlık karelerini sosyal medyada paylaşırsa; bu yaz yine cafcaflı ve hararetli geçecek demektir. Unutmadan; Süreyya geri döndüyse, Türkbükü de eski havasına kavuşur.
Backstreet Boys da bu yaz geri dönenlerden... Hepimizin 90'larda, 2000'lerde hayranı olduğu müzik grupları vardı elbette. O yıllarda onlar ne yapsa, ne giyse, ne söylese hepsi aklımızdaydı, şarkıları ezberimizdeydi. Ben de hâlâ Spice Girls, N'SYNC ve Destiny's Child'ın şarkılarını ezbere sıralayabilirim. İşte o grupların en iddialılarından biri olan Backstreet Boys, yeni bir şarkıyla geri dönmüş. 'Don't Go Breaking My Heart' adlı parçaya çekilen klibi ve fotoğrafları görünce "Keşke dönmeselerdi!" dedim. Zamana meydan okuduklarını düşünmek istesem de, arka sokağın çocukları artık amca olmuş amca! Zamanın nankör yanıyla tanıştım grup üyelerini görünce... Ben 18'lik pop yıldızlarına gönlümü kaptırmaya devam edeceğim; kendimi daha genç hissediyorum böylece.
Kış aylarını; assolistler ligindeki kapışmalarla ve 90'lardan bugüne şöhretini zirvede tutmaya, magazinle ayakta durmaya çalışanlarla geçirdik. Aklımdan geçiriyordum, 'Bunca olay olurken Sibel Can nerede?' diye. Neden son dönemde hakkında bir şey duymuyoruz? Özel hayatında hiçbir şey olmuyor mu? Neden hiçbir mevzuda yer almıyor? Meğer Sibel Can, yeni albümüyle bütün sorulara cevap vermeye hazırlanıyormuş. 'Ben susarım, sakin dururum ama işimle de ortalığı sallarım' diyormuş yani. Şarkıları dilimize dolanacak besbelli. En acımasızlık edeceğimiz mevzu ise yine fotoğrafları olacak; 'Ne kadar photoshop'lu, ne kadar değil?' diye tartışılacak. Hoşgeldin Sibel Can, hoşgeldin yeni parçalar... Duruşunu çok seviyorum.

MARMARİS'İN YENİSİ

Dilara Endican'ı Instagram'dan takip ediyorum. Kendisi moda sektöründe ve televizyonda bazı projeler yapmıştı ama uzun zamandır sakin takılıyordu. Şimdilerde Marmaris'in Söğüt Köyü'nde Barba Saranda isimli yeni bir mekan açmış. Ege mezeleri, Akdeniz atıştırmalıkları ve taş fırından çıkan lezzetlerin sunulduğu mekanın şefi Görkem Öztopal. Ben de Ege'nin en sakin köyünü ziyaret etmek için can atıyorum. Gidip Instagram'lık bir kare patlatayım.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA