Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Bu hafta neler oldu?

Taksi tepesinde dönüp durduğum bir gün, şoför beyin yanına oturduğumda, "Kemerinizi takın" dedi.
Polis memurları, emniyet kemeri yerine takılan tokaları toplamış.
Artık hem şoför, hem de yolcu kemer kullanmak zorundaymış.
Eskiden kemer tokası ile işini kolaylaştıranlar; aman dikkat, çevirmede yakalanabilirsiniz.
Aynaz Özkaşıkçı'nın 'İlk Isırıkta Aşk' kitabının tanıtımı vardı. Özkaşıkçı, interaktif bir yemek kitabı hazırlamış.
Akıllı telefonlarınızla barkod okutup Youtube üzerinden yemeğin tarifini izleyebiliyor, fonda ise Aynaz'ın tariflere uygun spotify müzik listesini dinleyebiliyorsunuz.
Hakan Akkaya'nın Hasköy İplik Fabrikası'ndaki defilesinde, modellerin üzerinde 1 milyon dolarlık mücevherler vardı. Birden kendimi bir film sahnesinde hissettim; ya şu an o mücevherler çalınırsa?
Aksiyon dolu bir gece olurdu. Marie Antoinette defilesi; 800 parça, iki dev podyum ve yüzlerce ünlüyle gördüğüm en büyük ve en uzun defileydi.
Biz Sami Savatlı'yı tasarladığı mekanlar ile tanıdık.
İç mimarlık konusunda zirve yapan bir isim oldu. Bu hafta, ilk kişisel sergisini de açtı. 13 Kasım'a kadar Sevil Dolmacı Sanat Galerisi'ne gidip görebilir, eserleri yakından inceleyebilirsiniz.
Geçtiğimiz günlerde Levent'teki yeni kokteyl bar Chicki Boom'da, bir parti vardı. Gözler, Tuba Büyüküstün ve Demet Evgar'ın üzerindeydi.
Partinin after partisi, Emirgan Gizli Kalsın'da devam etti. Bu arada Levent'teki kokteyl barın alt katında ünlü şef Arda Türkmen, ocakbaşı açıyormuş. Arda'nın yeni yerini heyecanla bekliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA