Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Moda Haftası’ndan ilk gün raporu

Mercedesa Benz Fashion Week Istanbul'un ilk günü faaldim, sonrasında pes ettim! Peki ilk günümde neler oldu? Zorlu Center'daki o kalabalık, bir tek moda takipçilerinden ibaret değildi. Bir de 'Olur da ünlü görürsek' diye gelen tipler vardı. İlk günün Vogue yemeği Cantinery'de, Harper's Bazaar partisi de Vakkorama Cafe'deydi. İlk günün en ilginç defilesi de Kiğılı'nınkiydi. Genelde defileyi izleyenlerin büyük çoğunluğunun kadınlar olmasına alışığız ancak izleyicilerin, ceketli beyler olduğunu görünce garibime gitti.
İlk günün şampiyonu DB Berdan defilesiydi. Deniz ve kızı Begüm Berdan'ın sıradışı ve ters köşe işleri her yıl konuşuluyor.
Bu sezon da ünlü rapçi Ceza ve oyuncu Merve Çağıran'ı defilelerine konuk ettiler. Bu arada uzun zamandır laflayamıyorduk. Berdan Ailesi, Londra'ya temelli yerleşmiş; buraya defile dönemleri gelip gidiyorlarmış.
Moda Haftası'nın başlangıç gününe Lucca'daki Arslan Sükan sergisini de gezdim. Sükan'ın sergisini görmek isteyenler gidip mekanın duvarlarını inceleyebilir. Buradan nereye geçtim?
Chicki Boom'a... Önce muhabbet, sonra çalsın 90'lar...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA