Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Hollywood filminde Nusret’e gönderme

James McAvoy, Samuel L Jackson ve Bruce Wills'in bir araya geldiği 'Glass' filminin Imdb puanı 7.3. Filme puanından ve de kadrosundan ötürü hemen şans veriyorsunuz.
2019 yapımı olan 'Glass'ın ilk dakikalarında tuzlama hareketiyle tanınan Nusret'e de atıfta bulunuluyor.
İçten içe gerekli miydi diye sorgularken, kendinizi filmin heyecanına kaptırıyorsunuz ve 2.5 saatiniz akıp gidiyor. Filmde tuzlama hareketinin sokak dilinde, tartışma esnasında kullanılması da ilginç tabii. Şimdi etrafta birbirine sinirlenince "Seni şurada bir tuzlarım görürsün" diyen tipler görebiliriz.
"Doğru konuş benimle yoksa tuzlanırsın ona göre...' Bunlar buraya yazabildiğim türden atarlı cümleler, siz filmi izleyin anlayacaksınız.

Dinamik ve eğlenceli bir program başladı
GÜNAYDIN'ın yayın yönetmeni Sinan Özedincik, dün A Para'da Funda Karayel ile beraber 'Günaydın Haftasonu' isimli bir programa başladı. Çok eğlenceli, dolu dolu bir program; bir konudan diğerine sıkmadan geçiyorlar. Günümüz televizyonculuğunda hızlı olmak gerekiyor, bu konuya da özellikle dikkat etmişler. Kültür, sanat, spor, eğlence ve moda ne ararsak var. Dinamik bir program. Siz bu haftakini kaçırdıysanız, haftaya mutlaka izleyin.

Çiftler elinizi çabuk tutun!
Evlenmek üzere olan bir çiftle laflarken öğreniyorum ki, İstanbul'daki beş yıldızlı otellerin çoğunun hafta sonları şimdiden dolmuş. Özellikle cumartesi günlerine yer bulmak neredeyse imkansızmış. Bu işinde karaborsası olursa şaşırmayın. Çok önceden sahte bir düğün rezervasyonu yapılıp o günü çok isteyen bir çifte devredilebilir. Nasıl fikir?

Karan ismini çok duyacağız!
Her dönem çocuk isimlerine yön veren durumlar yaşanıyor. Hayran olunan TV karakterleri, ünlülerin çocuklarına verdikleri isimler; çocuk sahibi olacakların aklına ilk gelenler oluyor. Hatırlayın, bir dönem etraf Kuzey ve Güney ile doluydu; o çocuklar büyüdü, okula bile başladı. Şimdilerde ise Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çiftinin çocuklarına verdikleri Karan gündemde. Yok efendim Karan için Instagram hesabı açılmalı mı, açılmamalı mı? Karan çok mu tekmeledi? Karan sürekli manşetlerde, müthiş bir popülariteyle dünyaya gelecek. Onların çocuklarının doğumuyla beraber Karan isminde birçok çocuk da eş zamanlı dünyaya gelecek. Ne yalan söyleyeyim ismi sevdim; sıra dışı, klasiklerden değil. Boylu boslu çocuk ismi gibi. Öyle de olacaktır, annesi babası sağ olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA