Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Doğmamış çocuğu okul sırasına yazdırmak!

Geçtiğimiz günlerde yeni doğum yapmış bir arkadaşım panik halinde beni aradı: "Mert, çocuğumu okula yazdırmam lazım." Nasıl yani, daha kaç günlük ki? Yok efendim, durum bizim zamanımızdaki gibi değilmiş. Kura ile özel okula girildiğini duymuştum ama bebek dünyaya bile gelmeden özel okul sırasına yazdırıldığını yeni duydum. İstanbul elitlerinin favori üç okulunda da durum böyleymiş, yoksa şansın neredeyse sıfır oluyormuş. Sizin de benim gibi şaşkınlıkla bu satırları okuduğunuzu düşünüyorum. Hem gel binlerce lira okul parası ödemeyi göze al, hem de doğmamış çocuğu daha anne karnında yarış içine sok. Neyse, sanırım bu da bir ebeveyn fantezisi olsa gerek.

GENÇ KIZLARIN GÖZDESİ 'MİRAN'
Şu sıralar genç kızların dilinde hangi oyuncu var? Tabii ki atv ekranlarında yayınlanan 'Hercai' dizisinde 'Miran' karakterini canlandıran Akın Akınözü.

LOS ANGELES'TA OKUMUŞ
Hangi kalabalık kız masasına otursam hemen bana "Akın'ı tanıyor musun?" diye soruyorlar. Aslında kendisiyle dizi öncesi müdavimi olduğu mekanlarda çok kez aynı masada denk gelmişim ancak hiç tanışmıyorum. Dolayısıyla hakkında detaylı bilgim yok. Ankaralı, yani benim de doğduğum topraklardan İstanbul'a geldiğini biliyorum. Bir de Los Angeles'ta okuduğunu ve eğitimiyle birçok oyuncuya şapka çıkarttırdığını...

BODRUM SÜRPRİZİ
Mikonos'un favori plajlarından Scorpios, son birkaç yazdır popüler, hatta Nammos'un tahtını sallamış durumda. Şimdilerde İstanbul'da yeni bir dedikodu dolanıyor; Soho House'cular mekanı kendi çatıları altına almış. Üyeler artık daha rahat bu plaja girip çıkacak, birçok fırsattan öncelikli olarak faydalanacaklarmış. Bir de Bodrum sürprizi olabilirmiş; Soho'nun kurucusu Nick Jones sürekli olarak Bodrum'da yer bakıyormuş.

İSTANBUL'DA BAHÇE TERAS YARIŞI BAŞLIYOR
Ramazan ayına sayılı günler kaldı, mekanlar da son hızla yazlıklarını açmaya hazırlanıyor. Özellikle teraslı mekanlar, yazlık bölümü olan kışlık adresler hummalı bir çalışma içinde. Yani İstanbul mekanlarında bahçe, teras yarışı başlıyor. Bakalım rekabeti kim göğüsleyecek?

EN ÇALIŞKAN ÜNLÜMÜZ ALEYNA
Şu sıralar moda ve reklam dünyası Aleyna Tilki'yi konuşuyor. Çünkü eş zamanlı olarak iki büyük kampanyaya imza atmış; biri bir kot markası, diğeri ise dondurma. Üst üste iki reklam çekimindeymiş bu hafta.

ÇOK AKLI BAŞINDA
Projelerde yer alan tanıdıklarım, Aleyna'nın disiplininden ve çalışkanlığından bahsediyor. Helal olsun Aleyna! İşleri biter bitmez de Amerika'ya gidiyormuş, albümü için bir süre orada olacakmış. Kendisi ile birkaç kez sohbet ettiğimde oldukça şaşırmıştım; sanki 19 yaşında bir kız yoktu karşımda. 30'larında, aklı başında, koruma duvarlarını çok sağlamlaştırmış bambaşka biri vardı. Deli dolu ancak süper de donanımlı. Yani bu işler sadece doğru parçayla kitlelere ulaşmakla olmuyor. Reklamcıların dikkatini çekmek de önemli. Hem kendisini, hem de ekibini tebrik etmeli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA