Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

‘Ucuz uçak bileti alırsa ayrılırım’

Erkek arkadaştan ayrılma sebeplerinde çığır açabilecek kadınlar var. En son ünlü bir isim, "Sevgilim uçak biletini ekonomi sınıfından alırsa ayrılırım" demiş.
Beylerin işi zor, böyle kadınlarla nasıl başa çıkılır bilinmez. Neyse Türk Hava
Plajlardaki son durumYolları'nın kampanyaları var; sıkı takip eden beyler eşlerini, sevgililerini tatmin edebilecek fırsatlar yakalayabilir. Bir başka kız arkadaşım, Ekşisözlük'te de gündem olmuş bir ayrılma sebebini daha dile getirdi: 'Kısa kollu gömlek giyen erkekten buz gibi soğurum.' Kadınların kararlarını belirleyen kişisel zevkleri mi, trendler mi bilinmez ama şimdi sıra beylerde! Siz nasıl kadınlardan soğursunuz?

PLAJLARDAKİ SON DURUM
Bayramlık tatilcilerin şehre dönüşteki en büyük derdi; plajlara çocuklarıyla alınmamaları ya da alınsalar bile çocukları ile ayrı bir bölümde güneşlenmeleri oldu. Mekancı da, tatilci de haklı. Her iki tarafın da geçerli sebebi var. Eğlenen, coşkun gençlik; çocuklu ailelerle, bir de yanlarındaki bakıcıları ile bir arada olmak istemiyor. Bir de evcil hayvanları, özellikle köpekli tatilcileri kabul eden plajlar da artık çok fazla. Bu yaz bu olayların kavgasını çok duyarız, benden söylemesi.

SİNEMAYA GİTMEK OUT OLDU
'Şu film sinemada gişe rekoru kırdı' cümlesini duymayalı uzun zaman oldu. Bakın en son YouTube fenomenimiz Enes Batur'un son filmi ile ilgili yazılıp çizilenlere: 'Beklenen gişeyi yapmadı.' Açıkça söylemek gerekirse; ben sinema salonlarındaki filmlerin dijital platformlara düşmesini beklemeyi tercih ediyorum yani heyecanla sinemaya koşarak gitme dönemi benim için çok eskilerde kaldı. Evet biraz geç olabilir ama filmleri evde keyif yaparken ya da plajda güneşlenirken akıllı telefonumdan izlemek daha çok hoşuma gidiyor. Hem de istediğim zaman durdurup sonra kaldığım yerden devam ederim. Çoğu izleyicinin de benimle aynı kafada olduğunu düşünüyorum. Onun için sinema işleri artık dijital platformlara pazarlansa çok daha iyi olur.

İSTANBUL'DA NELER OLUYOR?
Bayram sonrası İstanbul'da her gün bir başka davet vardı. Demet Evgar piknik konseptli cips, Ajda Pekkan ise Boğaz'ın yeni gece kulübü Oligark'da Magnum dondurma lansmanı yaptı. Sosyal medya karakterleri ve ünlüler de partiler arasında koşuşturdu. Açık hava film festivalleri de dikkat çekici bir başlangıç yaptı. Bu tarz etkinlikleri kovalayanlara Uniq'deki 15 Eylül'e kadar süren film festivalini önerebilirim Ayrıca şehrin her bir noktasında alışveriş şenlikleri devam ediyor. Şehirde havuz keyfi yapanları da unutmamalı. Les Ottomans'ın, Swiss Hotel'in ve Backyard'ın havuzunda şehir insanı bronzlaşıyor.

TV'DEKİ RADYO KANALLARI İÇİN ÖNERİ
Digiturk'deki radyo kanallarını dinlerken izlediğimiz görüntüler sizi tatmin ediyor mu? Bir çoğunuzun cevabı 'Hayır' olacaktır. Evet, fikir olarak sevdim. Türkiye'nin dört bir yanından tarihi dokularla bezenmiş şehir görüntüleri var. Ancak çekim görüntüleri sanki hep aynı bölgeye aitmiş gibi. Bakın şu an yazımı yazarken 424'deki Joy FM açık ancak görüntüler ya çekim kalitesinden ya da doğru bir reklam ajansıyla çalışılmadığından tatmin edici değil. Hele ki dinlediğiniz kanal yabancı bir radyo kanalıysa, hiç olmuyor. Dünya şehirlerinden görüntüler eklense, şehir hayatından kesitler de olsa ne kadar güzel olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA