Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Öküz yılı paylaşımlarına boğulduk

Geçtiğimiz yıl bugünlerde Bangkok'daydım. O zaman ne korona vardı ne de korku endişe. Ve biz Çin'de fare yılı kutlamalarının bir parçası olmuştuk. Hatta ünlü tasarımcılar fare baskılı koleksiyon çıkartmış çılgınlarca satış yapmışlardı. Bu yıl da Çin astrolojisinde öküz yılı. Instagramda bol bol paylaşım yapan kullanılcıların bu burçla ilgili verdikleri mesaj şu: "Bu yıl hepimiz çok daha sabırlı,cesur, sadık, vefalı ve tutucu olacağız." Bu yılla ilgili Çin'de kutlamalar var mıdır? Hiç sanmıyorum. Sokaklar süslenmiş midir? İmkansız! Kalabalıklar, işte bu yüzden kutlamayı dijitale taşıdı. Umarım burcun enerjisi yerini bulur ve kodları tüm insanlara tesir eder.

ÇİFTLERE ÖZEL SPOR PROGRAMI

Elif Boyner'in kurucusu olduğu Sweaters uygulaması Sevgililer Günü'nü unutmamış ve evde de olsak çiftler için farklı bir spor programı ortaya koymuş. Instagram üzerinde canlı yayında çiftlerin beraber spor yapabileceği sweat sutra adlı yayında eşinizle beraber kalori yakabilirsiniz. Evet bugün o gün. Sevgilinize hediye almadıysanız evde yemek yiyip şişmek yerine beraber spor yapın kalpleriniz beraber hızla atsın ne dersiniz?

SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE TÜM OTELLER DOLDU

Özellikle şehirde tatil kafası yaşamak isteyenler bu haftasonunu İstanbul otellerinde geçiriyor. Şehir dışı planların çoğu iptal oldu. Ülke genelinde etkili olacak kar yağışı 'Çok uzağa gitmeyelim bir gece İstanbul içinde tatil yapalım' dedirtti. Bakalım aşk dolu kareler hangi otellerin suitlerinden paylaşılacak? Ben de bu haftasonu Çeşme'de olmak isterken çıkan fırtına ve yaşanan felaket sonrası evimde bir başıma olma kararı aldım. O zaman benim gibi Sevgililer Günü'nü evde yalnız geçirenler el kaldırsın.

AŞI PASAPORTUMUZ NE ZAMAN OLUR?
Şu sıralar sosyetik çiftlerimizin en büyük sorunu aşı. Sosyetikler, 'Hemen aşılansak da seyahatlerimize kaldığımız yerden devam etsek' diyor. Yakın zamanda pasaport ve vize bazı ülkeler için yeterli olmayacak. Nasıl ki şu an ülke girişlerinde bir saatlik vaktinizi pasaport kontrolünde bir de test kuyruğunda geçiriyorsunuz bir de üstüne aşı pasaportu eklenecek. Özellikle Avrupa Birliği ülkeleri ve ABD'nin isteyeceği bu pasaport bizim ülkemizde de zorunlu hale gelebilir. Tabii bazı ülkeler bunu aşıya zorlama olarak algılayacağından bir kesimin de ayaklanmasına sebep olacak. Ben ise bugünden razıyım, bakalım o günleri ne zaman göreceğiz?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA