Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖMER KARAHAN

MFÖ’ye attığınız çamur ancak size yakışır

MFÖ'nün Bodrum'da vereceği konserin iptal edilmesinin ardından malum klavye delikanlıları yine işbaşına geçerek akıl almaz bir linç operasyonu başlattı. Türkiye'nin efsane üçlüsü MFÖ, aynı gün biri düğmeye basmış gibi iki-üç cepheden birden hedef tahtasına oturtuldu. Türk pop ve rock grubu üzerine hakaret dolu, alaycı yazılar paylaşıldı, hatta Mazhar-FuatÖzkan'ın fotoğrafları hayvan figürleri ile montajlandı.

401 BİLET SATILDI
Kimi 'Bodrum konserlerinde tek bilet satılmadığı için organizasyon iptal edildi' yalanını uydurdu, kimileri ise Mazhar Alanson'a aitmiş gibi gösterdikleri Atatürk düşmanı bir sosyal medya paylaşımıyla onu itibarsızlaştırmaya çalıştı. Ancak Alanson, o yazının kendisine ait olmadığını çoktan belirtti bile. Bu arada bilet satılmadığı iddiasıyla ilgili organizasyon şirketi de 401 bilet satışının olduğunu açıkladı. Herkes bilir; konser biletlerinin belli bir kısmı konser günü kapıdan gerçekleşir. Yani onun matematiğini de eklediğinizde MFÖ grubuna hayranlarının teveccühünün ve beğenisinin devam ettiği ortada... Klavye delikanlılarının MFÖ'yü linç etme sebebi ise ilerleyen saatlerde ortaya çıktı. Karın ağrıları, Mazhar Alanson'un Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden aldığı ödüldü... Alanson'u tefe koymaya çalışan ucuz, klavye delikanlıları dinleyin! MFÖ'nün her konseri kapalı gişe iş yapar bu bir, bunu kimse asla değiştiremez. MFÖ bu ülkenin altınıdır, atacağınız hiçbir çamur, altından değer kaybettirmez, bu da iki...

MANASIZSINIZ!
Tek görevleri çarpıtma, yalan üzerine algı oluşturma, buna hem kendilerini inandırıp hem de insanları örgütleme misyonları ile yeni avlar peşine düşme olan bu linç ekibine gelsin MFÖ'den 'Sude' şarkısı: 'Day dahi ya hum, nurunda nurunda nurunda nurunda, hiya hiya, Ha bu ya da feste sebaha.'
Bu sözler ne kadar manalı ise bu linci uygulayan zavallı klavyeler, siz de o kadar manalısınız! Hadi başka kapıya...

Reddettiğin için onore olmalısın!
Murat Dalkılıç, ABD'li rap'çi Snoop Dogg ile şarkı yapma fırsatı varken teklifi reddettiği için pişman olduğunu söylemiş. Dalkılıç, Snoop Dogg'ı reddediyor, bundan ötesi var mı? Vay vay vay... Madem böyle bir gücü elinde tutuyorsun, reddettiğin için onore olman lazım bence. İleriki yıllarda Eminem'le düet de yakındır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA