Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖMER KARAHAN

FOX TV’nin yemek programında böcek ne arıyor?

Telefonum çaldı, arayan GÜNAYDIN'da hem köşemin yer aldığı bölümü, hem de diğer sayfaların mizanpajını tasarlayan sayfa sekreteri arkadaşım Ramazan Ilgaz'dı... 'Abi, Zuhal Topal'ın yemek programındaki olayı gördün mü?' diye sorunca hemen yayını açtım. Açmaz olaydım... Fox Tv'de yayınlanan 'Zuhal Topal'la Sofrada' programının ekrana gelen 500'üncü bölümünde akıl almaz bir skandala imza atıldı.

Ekip, yayın öncesi pandemi kurallarına gösterdikleri özeni ballandıra ballandıra anlattı ama yarışma programının çekildiği evde, yemek sunulurken tabağın altından böcek geçiyordu. Evet yanlış duymadınız, bir böcek, ana yemek servis tabağının altındaki runner'ın içinden çıkmış, gezinmiş ve yayında olduğunu anlar gibi yerine geri dönmüştü. İşin ilginç yanı ekip, bant çekimi olan programdaki akıl almaz bu rezaleti hiç fark etmeden yayına vermişti. Programı, dijital kanallarda ya da Fox TV'nin internet sitesinde izleyebilirsiniz.

Bu yazıdan sonra ekip skandalı saklamak için görüntüyü kaldırırsa diye o anların görüntüsünü kaydettim. İsteyenlere e-mail olarak gönderebilirim... Yahu, ya o yarışmacı teyze tabağındaki etle birlikte böceği yeseydi ne olacaktı? Bir yemek programında böyle bir hata olabilir mi? Böyle sorumsuzluk bir yayıncılık anlayışı olabilir mi? Bırakın pandemiyi, normal hijyen önlemleri bile alınmamış orada!

Başladığın yere geri dönmek

Geçenlerde bir arkadaşımdan, çok güzel bir fotoğraf geldi, 'Tekerlek icat edildikten sonraki ilkel taşıttan günümüzde gelebildiğimiz nokta elektrikli scooter' diye... Gerçekten çok doğru bir tespit, ne yaparsak yapalım başladığımız yere geri dönüyoruz.

Yerli Collina

Süper Lig'in 13'üncü haftasında Fenerbahçe ile Gaziantep FK'nın oynadığı maçın hakemi Cüneyt Çakır'ın saçı, sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu. FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ın yeni hali, eskisinden iyi... Onu görünce kirli sakallı Collina izliyormuş hissine bir tek ben mi kapıldım, merak ediyorum doğrusu.

Çok doğru bir hamle
Günümüzde gelişen teknoloji ile dijital medya da her geçen gün etkinliğini hissettiriyor. İstanbul Ticaret Üniversitesi bünyesinde kurulan, içerik ve kapsam bakımından Türkiye'de ilk olma özelliğine sahip İletişim Bilimi ve İnternet Enstitüsü; internet araştırmalarının geliştirilmesi sürecine katkıda bulunmayı amaçlayan önemli bir adım atmış. İletişim Bilimi ve İnternet Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Füsun Alver, "Türkiye'de şu anda bir internet endüstrisi yok. Ortaya çıkan boşluğu gidermek için bu enstitüyü kurmaya karar verdik" açıklamasında bulunmuş. Çok doğru bir hamle.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA