Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Moda dünyasından taze taze...

Kısa, uzun, asimetrik ya da pembe, mavi, mor, siyah... Katy Perry sık sık değiştirdiği saç renk ve modeliyle artık şaşırtmıyor. Bir yıl boyunca değişiklik yapmazsa, asıl bu düşündürücü olacak. Katy'nin geçtiğimiz günlerde Instagram hesabında paylaştığı farklı kesimli saç modeliyle yeni bir akım yaratacağını öngörmek çok zor değil. Saç perisi olarak nitelendirdiğim Katy'ye ayrıca bu saç modeli de çok yakışmış.
Ünlü moda tasarımcısı Dilek Hanif, Koton için gece elbiseleri tasarlamış.
Mayıs ayında satışta olacak elbiseler; mezuniyet gecesi için iyi seçenek olabilir.
Fiyatları ise 99-299 lira arasında değişiyormuş.
İpek Arnas'ın 'Yüzleşme' adını verdiği 2015 ilkbahar-yaz koleksiyonu; fütürizmden ilham alarak modern siluetlerle şekillenmiş. Ben çok sevdim!
Arzu Sabancı, PINKO için kapsül koleksiyon hazırlamış. 2015 ilkbahar/ yaz sezonunda tüm dünyadaki PINKO mağazalarında satışa sunulacakmış.
Bomba haber! Neredeyse tüm kadınların hayran olduğu isim Karl Lagerfeld'in tasarladığı saatler, Türkiye'de ilk kez Saat&Saat mağazalarında satışa sunulmuş.
İpek Kıramer, iç giyim tasarımlarını online platforma taşımış.
Yani muhteşem modellerini direkt ipekkıramer.com'dan satın alabileceğiz.
Swatch, 2015 ilkbahar/ yaz koleksiyonuyla 'Bahar zamanı' der gibi. Çiçek baskılı, renkli koleksiyon iç açıcı; bir göz atın.
Dünyaca ünlü blogger The Blond Salad, yani Chiara Ferragni'nin renkli ayakkabı tasarımlarına mutlaka bir yerlerde rastlamışsınızdır.
Eğlenceli espadrillerini, babetlerini Zorlu/Mocassini'de ve Harvey Nichols'da görmeniz mümkün.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA