Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Taze taze

Bu yıl ünlü Fransız markası Balmain'i, H&M'in raflarında göreceğiz. Ajandanızı açın ve 5 Kasım tarihine bu müthiş koleksiyonu not edin lütfen!
'Sex and the City 3' yolda! Geçtiğimiz gün Carrie Bradshaw tarzında giyindiği bir fotoğrafı Instagram'da paylaşıp altına not düşen Sarah Jessica Parker, takipçileri heyecanlandırdı. İşte o not: "Her zamanki gibi her türlü detayı paylaşmaya çalışacağız. Ama o zamana kadar çenemi kapalı tutacağım." Birçoğunun moda tutkusu, bu filmle harekete geçti desem yanlış olmaz, haksız mıyım? O halde filmi sabırsızlıkla bekliyoruz!
Bahar Korçan'ın 'Toz' isimli yeni koleksiyonu özel bir sergiyle Kırım Kilisesi'nde sunuldu.
Kate Winslet ve Penolope Cruz, Lancome'un cilt bakım serumu Advanced Genifique için birlikte ilk kez kamere karşısına geçti ve "Yaşımı seviyorum!" dedi.
Dior`un yeni yüzü olan Rihanna, markanın 'Secret Garden' kampanyası için kamera karşısına geçti. Versay Sarayı`nda çekilen reklam kampanyasından ilk fotoğraflarda Rihanna, güzelliğiyle herkesi büyülüyor.
2011'de yılın kokusu seçilen Bombshell, yeni reklam kampanyası için Candice Swanepoel ile çalıştı. Siyah-beyaz fotoğrafların kullanıldığı kampanya fotoğrafında tek farklı renk; pembe şişesi ile Bombshell oldu.
Jennifer Lawrence ise, Dior Addict rujlarının yüzü oldu
Çevre dostu olarak üretilen Fransa'nın çok sevilen markası Le Petit Marseillais'in geleneksel sabunları, duş jelleri ve bakım kremleri Türkiye'ye de geldi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA