Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Şaşaalı düğünlerin modası geçti

Şaşaalı düğünlerin dönemi geride kaldı; prenses ya da kraliçeleri andıran gelinlik tasarımlarının da modası geçti. Son birkaç sezondur trendler, düğünlerde sadelikten yana sinyaller veriyor. Bu durum birkaç sezon daha devam edecek. Siz de hayatınızın bu çok önemli gününde, yaşam stilinizden ödün vermeden trendleri yakalayabilirsiniz. En iyisi son modayı ve stilinizi harmanlamak. Kırda yapılan düğünler, plaj düğünleri, havuz başı ya da kapalı salon düğünleri... Tercihiniz hangisi olursa olsun; gelinlik, aksesuvar, saç, makyaj ve fotoğraf çekimlerinizi doğal konseptli olanlardan yana kullanın. Tabii tercihiniz alternatif bir trend olan hipster'dan yanaysa, tüm trendleri reddedip hiç hazırlık yapmadan, o gün canınız ne istiyorsa onu yapın. Yani gelişigüzel olun. Ainsley ve Sebastian isimli hipster bir çift, düğün günleriyle ilgili şunları söylemiş: "O gün ne yapacağımıza dair hiçbir planımız yoktu. Sadece saat 14.45'te törende olmamız gerektiğini biliyorduk, o kadar. Her şey çok spontane gelişti, canımız ne isterse onu yaptık."

GÜNLÜK GİBİ SADE
Stil ikonu Olivia Palermo'nun geçen yılki nikah töreninde giydiği Carolina Herrera tasarımı tül detaylı etek ve su yeşili bisiklet yakalı bluzu hatırlayanlar, gelinlik trendlerinin ne kadar sadeleştiğine tanıklık etmişti.

OMUZLAR DIŞARIDA
Seksi ve asil görünümü bir arada sunan kayık yakalar, omuzlarına güvenen kadınlar tarafından tercih ediliyor. Bana kalırsa omuz detayı, omuz yapısına uygun olan genişlikte tercih edildiğinde her kadına yakışıyor. Dantel ya da uçuş uçuş kumaşlardan tasarlanmış romantik bir gelinliğe de kayık yakalar cuk oturuyor. İşte tam da Çağteks'in 2015 koleksiyonunda rastladığım ve bayıldığım bu gelinlikteki gibi. Bu sezo, kıyafetlerde olduğu gibi, gelinliklerde de varlığını hissettiren omuzları açıkta bırakan yakalara birçok marka ve tasarımcının koleksiyonlarında rastlamak mümkün.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA