Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Bu kızı bir kenara yazın: Bengü Beker

Sizi bilemem ama İstanbul- Bodrum hattındaki canlı müzik trafiğinden bana fenalık gelmişti. Zaten İstanbul'da mahalle başına üç canlı müzik mekanı düşer hale geldi. Tabii gelsin, müzik güzel şey de bu kadar çokluğun içinde aslında yokluk ve sıradanlık söz konusu oluyor. Kahvaltıcılarda bile akşamları canlı müzik yapılıyor. Suyu çıktı. Tamam Deniz Seki'yi, Mehmet Erdem'i, Berkay'ı, Kalben'i, Nükhet Duru'yu, ah bir denk gelsem Kenan Doğulu'yu gördüm mü asla kaçırmam; onlar ayrı, onlar konu dışı...
Ama hep aynı 20 şarkıyı söyleyen, (MFÖ- 'Sakın Gelme'/ Ajda Pekkan-'Düşünme Hiç'/ Athena-'Ben Böyleyim'/ Mirkelam-'Tavla' gibi gibi) kendi tarzları olmayan genç arkadaşlarımızdan bunaldım doğrusu.
Hafta sonu İstanbul'dan dostlarım gelince, dedik Yalıkavak'taki Hazine'ye gidelim. Bengü Beker söylüyormuş... Daha önce onu Arnavutköy Any'de izlemiştim, şimdi tüm programını izledim. Haftada üç gün olsa, şu saadet dolu Gümüşlük hayatımı bırakır gider izlerim.
Kızın sesi, yorumu, seçtiği şarkılar, sahne enerjisi, rahatlığı, tam anlamıyla 'cool'luğu 100 üzerinden 200! Kız taklitçi değil, sürüden değil, kendi gibi... Ki kendisi gibi olanı bulursan, yapış bırakma!
Demem o ki, bir yerde Bengü Beker adını görürseniz düşünmeyin hiç ve gidip izleyin.
Bengü, bu yaz haftada iki gün Yalıkavak Hazine'deymiş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA