Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Haftanın top 5’i

1. Gezen Sinema: T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteğiyle yapılan harika bir proje.
Bir TIR'ın içi çocuklar için sinema salonuna çevrilmiş.
Doğu'da il il gezip çocuklara sinema aşkını aşılıyorlar.
Lütfen siz de destek olun. Instagram sayfası @gezensinema.
2. 'Ghost The Musical':
90'lı yılların en unutulmaz aşk filmlerinden biriydi 'Ghost'. Demi Moore-Patrick Swayze ikilisi, o dönem aklımızı almıştı. 2011'de ilk kez müzikal olarak sahnelenen 'Ghost/Hayalet' bu kez dünya turuna çıktı ve bize geldi. Zorlu PSM'deki ilk gecesinde romantizmi elden bırakmayan benim kızlarla harika bir müzikal izledik. 'Ghost' müzikali, 4 Kasım'a kadar Zorlu PSM'de, kaçırmayın.
3. 'Hakikat Elbet Bir Gün:' Berkay Ateş'i, 'Çukur' dizisinin kadrosuna katıldığından beri tanıyorum; o da benim eksiğim olmuş. Kendisine tiyatro dalında 25'inci Cevdet Kudret Edebiyat Ödülü'nü kazandıran oyunu 'Hakikat Elbet Bir Gün'ü geçen hafta izledim. Berkay Ateş ustalıkla yazmış, Serkan Salihoğlu yönetmiş. 'Normal nedir? Deli kimdir?
Değerlere ne olmuştur?' sorularını soran nefis bir oyun çıkmış ortaya. 30 Ekim'de Zorlu PSM Studio'da izleyebilirsiniz.
4. 'Yol Arkadaşım 2': Gişe açılışıyla sinemalarda Ekim ayı rekorunu kıran, Oğuzhan Koç ile İbrahim Büyükak ikilisinin filmi 'Yol Arkadaşım 2'yi de izledim tabii. Ne yalan söyleyeyim; benim sevdiğim tarzda bir film değil ama eğlenceli mi eğlenceli. İçinde dostluk, maceralı bir yolculuk, şarkılar ve her şeye rağmen 'iyi insan olma' mesajı var. Canların sıkılmaya müsait olduğu şu günlerde, patlamış mısırınızı alıp sinemada güzel vakit geçirebilirsiniz.
5. Simge Sağın:
Biraz da Türkçe poptan dem vuralım. Simge Sağın, son zamanlarda beni Türkçe popa çeken isimlerden biri. Sezen Aksu- Sibel Algan imzalı yeni şarkısı 'Öpücem' ise bir kere dinlediniz mi, söylemekten ve dans etmekten kendinizi alamadığınız bir şarkı. Bayılıyorum, neşeleniyorum.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA