Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Avrupa’da Türk damatlar artıyor

D'S DAMAT Madrid mağazasının açılış partisi için İspanya'daydım. Orka Holding'in tüm dünyada mağazalaşma serüveni tam gaz devam ediyor. Global yatırımlarına eklenen son halka ise İspanya'nın başkenti Madrid şehri. Markanın Avrupa'daki flagship mağazası olma niteliği taşıyan mağaza, Madrid'in en hareketli ve en lüks markalarının yer aldığı Serrano Caddesi'nde yer alıyor. Görkemli bir davetle İspanyollara bir kez daha merhaba diyen D'S DAMAT mağazasının açılışına; iş, moda, sanat ve cemiyet dünyasından pek çok isim katıldı. Açılış davetinde; markanın yüzü olan ünlü model ve aktör Juan Betancourt'un yanı sıra İspanyol olimpik medalist Joel Gonzalez Bonilla, ünlü İspanyol sunucu Carmen Corazzini, İspanyol model Noelia Lopez ile ünlü İspanyol aktör Octavi Pujades de vardı.
Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, 14 yıldır Tween markası ile var oldukları İspanya pazarında tecrübe sahibi olduklarını söyledi. Modanın nabzının tutulduğu en önemli şehirlerden biri olan Madrid'de yer almanın önemine değinen Orakçıoğlu, şöyle konuştu: "Barcelona'da iki tane Tween mağazamız var. Ülkede çok iyi tanınıyoruz. 500 metrekare büyüklüğünde olan Avrupa'daki en büyük D'S Damat mağazamız ile bilinirliğimiz daha da artacak. Kalite, tasarım ve inovasyon odaklı yaklaşımımız ve doğru fiyat stratejimizle İspanya pazarındaki rekabette öne geçeceğimize inanıyoruz."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA