Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Özür dilemek de şıklıktır

Oyuncu Demet Evgar, son filminin galasında Cengiz Abazoğlu imzalı bir elbise giydi. Kendisini güzel ve şık hisseden her kadının yaptığı gibi elbisesiyle pozunu verip beğendiği kareyi kendi hesabında paylaştı.
Buraya kadar her şey normal. Ta ki Cengiz Abazoğlu'nun aynı kareyi kendi hesabında paylaşmasına kadar. Kare teknik olarak aynı ama ne elbise aynı elbise ne de giyen kadın Demet Evgar. Elbisenin kırışıklıkları ütülenmiş, straples yaka derin V dekolteye dönmüş, Evgar'ın beli inceltilmiş, boyu uzatılmış, diz kapağı ortadan kaybolacak şekilde bacaklar pürüzsüzleştirilmiş.
Bu değişimden şunu anlıyoruz: Cengiz Abazoğlu ne kendi elbisesinin görümünü ne de elbisesini giyen Demet Evgar'ın fiziğini beğenmiş.

Tabii olay ortaya çıktıktan sonra Abazoğlu'nun yaşadığı eleştiri bombardımanını az buçuk tahmin edebilirsiniz. Konu hakkında fikri sorulduğunda ağzından çıkan sözler yaptıklarından da korkunç.
Sayfası onun dergisiymiş.
Ve tüm bu olayların suçlusu da ters ışıkmış. Hani biraz daha zorlasa, tüm bu fotoşop işlemlerini bizzat ışık yaptı diyecek. Ve en acısı da, yaptığının yanlış olduğunu düşünmemesi. Bir gün, özür dilemenin de şıklık olduğunu anlayabilmesi dileğiyle.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA