Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Gecenin dikkat çeken kıyafetleri

Deniz Akkaya
Sezonun en trend dokusu olan kadife bir elbise giymişti ve gecenin dikkat çeken ünlülerindendi. Deniz Akkaya'nın şıklığının en kusursuz yani ise; her daim güçlü duruşuyla çarpıcı güzelliğini buluşturmayı bilmesi...

Gülben Ergen
Beni gördüğü an 'Moda ve Sosyeteee!' diye bağırıp kıyafetini göstermesi çok hoştu. Kendisine teşekkürlerimi sunarken, kıyafetini incelemekten de geri kalmadım. Ergen'de hiç kusur bulamadım; gayet doğal ve hoş görünüyordu. Ama bu geceye özel olarak daha göz alıcı olabilirdi.

Tülin Şahin
Raisa&Vanessa imzalı elbisesi çok yakışmıştı. Çok havalı ve iddialı bir seçim yapmıştı Tülin. Elbisesinin havasını uzun çizmelerle tamamlamasını da sevdim. Tüm gözler Tülin'in üstündeydi.

Ece Erken
Detaylarının güzelliği fotoğraflardan zor anlaşılan bir elbise seçmiş. Kıyafeti ve saç modeli uyumlu ve güzeldi. Genelde ünlülerimiz, bu tarz elbiselere uygun ayakkabı seçme konusunda sınıfta kalır ama Ece benden tam not aldı.

Ceylan Çapa
Elbisesinin rengi ona çok yakışmıştı. İncecik hatları ve boyunun avantajıyla giydiği her şeyi güzel taşıyor. Makyajı ve saçları çok hoştu.

Işıl Reçber
Adı gibi gecenin ışıldayan simalarındandı. Onun her an gösterişli ve havalı olmasına alıştık. Yine tarzına uygun bir seçim yaparak tüm bakışları üzerine topladı.

Burcu Kıratlı
Ayşegül Boz imzalı elbisesiyle en göze çarpan isimlerdendi. Deniz Akkaya'nın elbisesine benzeyen yırtmaç kollu elbisesinin zımba detayları davet boyunca ışıldadı. Özellikle ters köşe yapıp beyaz renk seçmesi hoşuma gitti.

Hande Yener
Hande Yener'in şık görünmek gibi bir derdinin olmadığını anlayalı çok oldu. Üstünde her telden bir kıyafetle yine kendine has tarzını konuşturmuş. Davetin en keyifli ve etrafına neşe saçan ismiydi.

Hande Ataizi
Davetin en şıklarındandı. Kadife mini elbisesinin detayları ve pırıltısı çok hoştu. "YSL'den mi?" diye sorduğumda "Zara'dan..." cevabını alınca, aklımdan hemen o cümle geçti: Ne giyersen giy, önemli olan giydiğini taşıyabilmek...

Demet Akalın
Şüphesiz, gecenin en lüks markalı kıyafeti onundu. Alessandra Rich imzalı mini elbisesi, Akalın'da görmeye alışık olmadığımız bir modeldi. Boy ve vücut olunca, ne kadar yakıştığı ortada. Elbisenin orijinalinde çok şık, taşlı bir kemer var. Akalın'ın kemeri kullanmamasına üzüldüm.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA