Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Onlar artık 2+1

Hiç kuşkusuz şöhretler dünyasının en zeki çifti, Victoria-David Beckham.
Yıllar geçiyor ama onlara duyulan ilgi asla azalmıyor.
Çünkü malzemeleri bol. David'in futbol hayatı ve tarzı, Victoria'nın ilk dönemlerdeki seksi futbolcu karısı imajı ve sonrası modacı kimliği ve stili derken; isimlerini hep en popülerler listesinin üst basamaklarında korumayı başardılar.
Şimdi de aralarına 18 yaşındaki oğulları Brooklyn'i kattılar. O da, ünlü bir anne-babanın çocuğu olmanın nimetlerinden yararlanıyor. Genç nesil oyunculardan Chloë Grace Mortez ile ilişki yaşıyor, modellik yapıyor, fotoğrafçılıkla uğraşıyor. Hatta çektiği fotoğraflardan oluşan bir kitap bile çıkarıyor. Şimdi bu üçlü hep beraber moda haftalarına katılıp dergi kapağı kıvamında pozlara imza atıyor. Dedim ya malzeme bol.
Brooklyn'den sonra gelen üç Beckham sürümü daha var.
Daha 12 yaşında Burberry gibi bir markanın modelliğini yapan 15 yaşındaki Romeo Beckham ve henüz yedekte bekletilen 12 yaşındaki Cruz Beckham ile 6 yaşındaki Harper Seven Beckham.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA