Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Haftanın top 5 markaları

Bundan böyle her hafta; başarı grafiğini artıran, sosyal medyada konuşulan, beğenilen, ses getiren markaları yazacağım. Bu haftanın öne çıkan markalarına gelince...

DICE KAYEK
Dünyaca ünlü yıldız Rita Ora, rol aldığı 'Fifty Shades Freed' filminin tanıtımı için Dice Kayek markasını seçti. Ora, geçtiğimiz hafta da, Dice Kayek marka gri bir takım giymişti. Türk modası ve tasarımcılığında önemli bir başarı.

BEE GODDESS
Harrods'ta yer alan ilk ve tek Türk mücevher markası Bee Goddess, beş yılın en çok satan mücevher markaları arasına girdi. Bu başarıyı ödüllendirmek isteyen Harrods, mağazanın kalbi olan Fashion Lab'te markaya ikinci bir yer ayırdı.

DB BERDAN
Deniz Berdan ve Begüm Berdan tarafından oluşturulan Türkiye'nin en sıra dışı moda tasarım markası DB Berdan, hafta içinde ilk pop-up mağazasını Londra'da açtı. İkilinin Londra'ya yerleşmesiyle marka, global pazarda daha güçlü adımlar atma yoluna girdi.

BEGUM KHAN
Hafta boyunca bu küpe hangi markaya ait diye o kadar çok mesaj aldım ki... Bir diziye konuk oyuncu olan Defne Samyeli'nin taktığı küpeden bahsediyorum. Küpe, bir süredir en dikkat çeken isimlerden Begüm Kıroğlu'nun koleksiyonu Begum Khan'a ait. Yolculuğuna kol düğmeleriyle başlayan marka, şu an geniş koleksiyonuyla dünya çapında büyük bir beğeni topluyor.

FİDAN ŞİMŞEK
Şahan Gökbakar'ın eşi Selin Gökbakar, 'Kayhan' filminin galasında şıklığı ve güzelliğiyle büyük beğeni topladı. Her şeyde kusur bulup eleştiren Instagram ahalisi bile Fidan Şimşek&Selin Gökbakar buluşmasına gıkını çıkaramadı. Haftanın en beğenileni olarak da bu listeye girmeyi başardı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA