Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Cemiyetin en gözde influencer’ları

Sosyal medya çağımızın tartışmasız en büyük devlerinden biri, artık bunu kabul ediyoruz. Her gün yeni sektörler, iş kolları, ürünler, hatta ünlüler türetirken, var olan birçok şeyi de kendi sistemine adapte ediyor. Instagram hesaplarında gördüğümüz işbirlikleri, projeler artık her kesimden insanın da odak noktası. Elbette bu durumdan sosyetenin ünlü simaları da etkilenmiş durumda. Daha önceleri magazin dergilerinde fotoğraflarını görmek dışında pek fazla hayatlarıyla ilgili bilgi sahibi olamadığımız kişiler, şimdi yanı başımızda yaşıyor gibi. Sosyal medyada yeni trend olan marka işbirliklerini ya da kendi yarattıkları marka içeriklerine de rastlıyoruz. Hangi isimlerin sosyal medyayı bu yönde kullandığına bir göz atalım...



Arzu Sabancı: Sosyal medyayı en aktif kullananların başında geliyor. Koton markasına özel koleksiyonları ile gündeme gelen Sabancı, sosyal medya hesabından markaya ait giysileriyle günlük yaşamından anlar da paylaşıyor. Özellikle sık sık çıktığı seyahatler ilgiyle takip ediliyor. İsmine ve duruşuna yakışan markalarla da dijital projeler yapıyor.



Yasemin Özilhan: Geçtiğimiz ay Magnum markasına özel renklerde Bobbi Brown ruj koleksiyonu daveti ile gündeme geldi. Daha önce de İpekyol özel koleksiyonunu paylaşmıştı. Tarzıyla merak uyandıran, sıkı sıkı takip edilen bir isim.



Aslı Şen: Saç bakım markasını bilmeyen yoktur. Sık sık ürünlerini saçlarına uygularken çekilen fotoğraflarına da rastlayabiliyoruz. Aynı zamanda YouTube'da açtığı kanalla; güzellik, bakım, yaşam konularını işliyor.



Dila Tarkan: Aile şirketleri Dilasima Group bünyesindeki moda markaları ile oldukça şık fotoğraflar paylaşıp ilham veriyor. Aynı zamanda da birçok markayla işbirliğinde de bulunuyor.



Neslişah Alkoçlar Düzyatan: Yakın dostu Beyza Uyanoğlu ile birlikte Beyz-i Şah dekorasyon markasını kurdu. Bunun yanı sıra sosyal medyada yaşam stiline uygun markalarla da iş birlikleri yapmaya başladı.



Feryal Gülman

Cunda'da bol renkli, çiçekli, cıvıl cıvıl giysilerle paylaştığı fotoğraflar aslında Barrus London markası için tasarladığı koleksiyonun yansımaları. Koleksiyonun tanıtımı, Eylül'de gerçekleşecek.



Nazlı Kayı
Sosyeteye Hacı Sabancı ile yaşadığı ilişkiyle giriş yapan Kayı, güzelliğiyle beğeni toplayan bir isim. Yeni yeni sosyal medya projelerinde yer almaya başladı.



Ceylan Çapa

Annesi Şebnem Çapa'nın yarattığı giyim markası Chez-Bo ile fotoğraflarını sık sık Instagram'da görebiliyoruz. Bunun dışında markalarla sosyal medya işbirlikleri de yapıyor.



Derin Mermerci
Kendi özgün stilini Network markası ile birleştiren Derin Mermerci de sosyal medyayı bu yönde kullanan bir isim. Kurduğu DMStil isimli web sitesiyle markalarla da işbirliği yapıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA