Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Serenay’ın yeni ilhamı Hailey Bieber

Serenay Sarıkaya'nın uzun süredir Gigi Hadid'in stilinden ilham aldığı sır değil. Hatta zamanında bunu konu ettiğimde epey linç yemiştim ama zaten tarzıyla beğeni toplamış birinden ilham almak da ayıplanacak bir şey değil. Sonuç başarılı mı, değil mi önemli olan o. Ama bu aralar gitti Gigi, geldi Hailey. Gigi'nin son dönemde ilham alınacak bir stili kalmadı. Yeni gözde ünlümüz Hailey Baldwin Bieber. Geçtiğimiz hafta mavi ceketle başlayan Hailey benzerliği, bu hafta da aynı pantolonla yapılan kombinle devam etti. Sosyal medyada paylaştığımda herkes Hailey'i daha fazla beğendi ama benim tercihim Serenay oldu. En azından daha günlük ve Hailey'den çok daha doğal.



KORONA GÜNLERİNDE DEĞİŞEN SOSYAL MEDYA
COVID 19 virüsünün bir anda hayatımıza girip büyük bir tehlike yaratmasıyla birlikte bir çoğumuz evlerimize kapandık. Sadece kendi sağlığımız için değil, çevremize ve sevdiklerimize de zarar vermemek adına hayatımız evimizde geçecek. Tabii sosyal hayattan koptuğumuz bugünlerde en büyük değişikliği yaşayan biri daha var; o da sosyal medya. Bu değişiklikler şöyle:
Eskinin gösterişli tatil kareleri, bir anda #tbt karelerine dönüştü.
Herkesin içinden ünlü şef Jamie Oliver çıkıverdi. En favori tarifler kek ve poğaçalar oldu.
En süslü paylaşımların yerini en doğalından ev halleri alıverdi.
Takipçiyle vakit geçirmenin en hası olan canlı yayın patlaması yaşandı.
Yalın ve Kalben, canlı yayında mini konserler verdi ve binlerce kişinin sıkıntısını ve üzüntüsünü biraz olsun dağıttı.
Sosyal medya yüzünden unuttuğumuz, vakit ayıramadığımız kitaplara yeniden sarıldık. Okumanın keyfi yeniden keşfedildi.
Televizyon ve özel platformlarda uzun süredir vakit bulursam seyredeceğim dediğimiz tüm dizi ve filmler izlenmeye başlandı.
Fiziksel olarak sosyal mesafenin gelmesi Facetime ve Whatsapp görüntülü sohbetlerin artmasına yol açtı.
Sıkıntısını yemekten çıkaran olduğu gibi bu günlerde disiplinini bırakmayıp fitness hocalığına soyunanlarda büyük bir artış yaşandı.
Durum komedisi yapan sayfalarda korona mizahı ele alındı.

SPOR AYAKKABI SORUNSALI
Nurgül Yeşilçay'ı kişisel sergisi Avrat Otu'nun açılışında görüyorsunuz. Üzerinde Raisa&Vanessa imzalı lavanta renginde çok şık bir takım var. Makyajı ve saç modeli de hareketli ve eğlenceli. Gelin görün ki ayağındaki beyaz spor ayakkabıları benim dışımda kimse sevemedi. Ben ise bu tarz şık takımları keskin bir şekilde snobe etmeyi sevenlerdenim. Mesela gelinlik altına spor ayakkabı ya da çok şık couture bir elbise altına spor ayakkabı ya da en sadesinden sandalet giyenleri oldum olası sevmişimdir. Benim ayakkabıda sorunum olmadı ama pantolon kesimini ben de sevemedim. Gayet fit olan Nurgül Yeşilçay'a hem kilo eklemiş, hem de boyunu kesmiş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA