Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Gigi Hadid’in yeni anne stili

2020 adeta hamilelerin ve annelerin yılı oldu. Gigi Hadid de geçtiğimiz sene hamileliğini yaşayıp doğum yapan modellerden. Doğumundan sonra bebeğiyle yürüyüşlere çıkan Hadid'in yeni anne stili de son derece ilgi çekiyor. Anne olduktan sonra da şıklığından ödün vermeyen Gigi, hem kısa sürede eski formuna kavuştu, hem de birbirinden trend seçimleriyle adeta kendi ligini oluşturdu. Hadi Gigi Hadid'in son günlerde giydiklerine gelin göz gezdirelim...

Doğumundan sonra ilk çıkışında siyah tayt ve Dr. Martens botlarıyla eşleştirilmiş büyük boy tüylü kuşaklı bir palto giydi ve aksesuar olarak Brixton şapka, The Row x Oliver Peoples güneş gözlüklerini taktı. Bebeğini gezdirmek için ise Bugaboo markasının 6700 TL değerindeki bebek arabasını tercih ediyor. Bir sonraki çıkışında ise uzun bir Thom Browne fitilli palto, 8250 TL değerinde Louis Vuitton şapka, The Row x Oliver Peoples güneş gözlüğü ve yine Dr. Martens botlarla gördük. Bu görünümlerden sonra uzun bir süredir karşımıza çıkmasa da geçtiğimiz hafta yine kendisinden yeni görünümler almaya başladık. Louis Vuitton şapkası, Mango paltosu, Dear Frances çizmeleri (5570 TL) ve DMY BY DMY güneş gözlükleriyle (1260 TL) yine çok şıktı. Bir sonraki kombininde spor tarza geçiş yapan Gigi Hadid'in ilk olarak tayt içindeki güzel fiziği dikkatleri çekti. Bu görünüm için ise Wardrobe. NYC markasının şişme montunu (13.370 TL) ve taytını (2970 TL) Nike spor ayakkabılar ile kombinlemeyi tercih etmiş. Son olarak da aynı şişme montu, Louis Vuttion'un 10.100 TL değerindeki galaksi desenli havuç pantolonu, Prada'nın Linea Rossa güneş gözlükleri (2400 TL) ve Reebok spor ayakkabılar ile giymeyi tercih etti.

En başarılı ünlü-marka işbirliği

Harry Styles, 2020 senesinin cinsiyetsiz giyimde en çok öne çıkan ve stiliyle GQ dergisinden de bu konuda onayı kapmış bir sanatçı. Gucci markasıyla öyle başarılı bir enerji yakaladı ki haklı olarak bunu devam ettiriyor. Yeni çıkardığı 'Treat People With Kindness' şarkısının klibinde kullandığı tüm tasarımlar büyük beğeni topladı. Alessandro Michele'in tasarladığı stylingini, Ryan Wohlgemut'un yaptığı Gucci kostümlerle özgün stilini yeniden sunuyor. Şu an stiliyle en çok ilham verenlerin başında olmasına şaşırmamalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA