Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Yıldızların Super Bowl stilleri

Herkesin merakla beklediği, yılda bir kere düzenlenen ve harika şovlara ev sahipliği yapan Super Bowl, 7 Şubat'ta gerçekleşti. Tabii en az maç kadar heyecanla beklenen; devre arasındaki The Weeknd'in şovuydu. 14 dakikaya tüm hit parçalarını seslendiren The Weeknd, genel anlamda heyecan vermese de, son 4 dakikasında dansçıların şova katılımıyla beklediğim enerjiyi ancak yakalayabildi. Bir kere daha anlamış oldum ki, kadınlar bu tarz şovları kesinlikle daha heyecan dolu götürüyor ve seyirciyi şova katmayı çok iyi başarıyor.



Buna geçen seneki JLO ve Shakira'lı Half-Time Show'u örnek verebiliriz. Stillere gelecek olursak... The Weeknd; Givenchy marka ışıltılı ceket ve takımıyla onda görmeye alışık olduğumuz bir görünüm içindeydi. Uzun zamandır bandajlar ve makyaj ile estetik olmuş gibi bir görünüme bürünen The Weeknd, bu sefer kendi hali olarak sahne aldı ve kendisi yerine dansçılarının bandajlarla sahnede olması dikkat çekti. Bunun yanı sıra Miley Cyrus da Super Bowl öncesi canlı bir Tiktok konseri verdi. Kostümü oldukça başarılıydı ve konsepte çok uygundu. Super Bowl sonrasında ise bir after konseri gerçekleşti. Burada da Alicia Keys sahne aldı. Klasik Vera Wang imzalı takımın sırt detayı, stiline hareket katmış.



Sahne alan ünlülerden ziyade izleyici olarak katılan Jennifer Lopez de en az onlar kadar konuşuldu ve oldukça şık bir görünümdeydi. Lopez, gösterinin gerçekleştiği gecede ve sonrasında Instagram hesabında geçtiğimiz seneki Super Bowl performansını bol bol hatırlatmayı da es geçmedi.



KIŞ KOLEKSİYONU KAPIŞ KAPIŞ GİDECEK

Beyonce Adidas ile üçüncü iş birliği olan yeni Ivy Park koleksiyonunu bu kez kış koleksiyonu olarak çıkarıyor ve koleksiyonu 'Icy Park' olarak tanımlıyor. Tanıtım görsellerinde Hailey Bieber'ı da görmek oldukça güzel bir detaydı, Hailey'nin kendine has tavrı ve tarzı, markanın ürünleriyle bütünleşmiş durumda. Oldukça çarpıcı bir reklam filmi çekilen koleksiyonun görücüye çıkma tarihi ise 19 Şubat. Aslında koleksiyon bir kış koleksiyonu için ne kadar gecikse de şimdiden o kadar çok ses getirdi ki, çıktığı gibi ürünlerin tükeneceğinden şüphem yok. Bunun yanı sıra bu koleksiyonu bizden ilk giyeceklerin listesi değişecek mi merak konusu.



HAMİLELER BU MODELİ ÇOK SEVECEK
El kullanılmadan giyebilen ilk spor ayakkabıyı Nike üretti! Üşengeçler ama özellikle de belli bir aydan sonra ayakkabı giymekte zorlanan hamile hanımlar için altın değerindeki bu ayakkabı, merkezinden dönebilen yarı terlik formunda bir mekanizmaya sahip. Ürünün diğer kısımlarındaki tasarımı da amacına uygun biçimde hizmet eder nitelikte. Eğer sevilirse bu tarz bir ayakkabının birçok markaya ilham olacağına eminim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA